Vyhlášení výherců soutěže s ASUS a AMD o výkonnou grafickou kartu, herní monitor a prvotřídní základní desku
zdroj: tisková zpráva

Vyhlášení výherců soutěže s ASUS a AMD o výkonnou grafickou kartu, herní monitor a prvotřídní základní desku

18. 12. 2013 15:15 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Ve spolupráci se společnostmi AMD a ASUS jsme pro vás připravili soutěž, ve které jste mohli s trochou štěstí a námahy vyhrát výkonnou grafickou kartu ASUS R9280X-DC2T-3GD5, pro hráče ideální monitor ASUS VG248QE, základní desku s pětiletou zárukou ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0, dual-bandový Wi-Fi router ASUS RT-N65U a herní sluchátka ASUS Echelon.

Zájem o výše uvedený hardware nás maličko překvapil - do soutěže se zapojilo svou odpovědí 2043 čtenářů. Myslíme tím samozřejmě odpovědi, které splňovaly veškeré náležitosti, nebyly duplicitní a obsahovaly i adresu. Zpracovat podobné množství odpovědí trvalo déle než obvykle, ale povedlo se a po losování nám zůstalo následujících pět šťastlivců. Jejich jména, přiřazená k jednotlivým cenám, najdete v článku společně s vyznačením správných odpovědí na konkrétní otázky. Výhercům samozřejmě gratulujeme a děkujeme všem za účast. Společnostem ASUS a AMD děkujeme za poskytnutí cen do soutěže.

Výherci & ceny

Grafická karta: Kateřina Březinová, Brno
Základní deska: Jakub Konečný, Praha
Monitor: Zdeněk Parolek, Střelice
Router: Radek Hanzelka, Kopřivnice
Sluchátka: Tomáš Zábranský, Plzeň

Otázky & odpovědí

Správné odpovědi na jednotlivé otázky jsou zvýrazněné!

1) ASUS R9280X-DC2T-3GD5

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Vysoce výkonná grafická karta ASUS R9280X-DC2T-3GD5 je charakteristická těmito vlastnostmi:

a) Pečlivě vybraná jádra GPU s frekvencí 1070 MHz, která jsou o 70 MHz rychlejší než referenční řešení, zajistí plynulejší hraní her.

b) Systém chlazení DirectCU II dosahuje o 20 % nižších teplot díky měděným teplovodivým trubicím s přímým kontaktem a 3× tiššího a 6× účinnějšího provozu dvou 100mm ventilátorů.

c) Nástroj GPU Tweak a jeho intuitivní rozhraní vám usnadní úpravy výkonu, napětí, rychlosti ventilátorů a mnoha dalších parametrů.

d) Všechny výše uvedené odpovědi jsou správně

Nápověda: http://www.asus.com/cz/Graphics_Cards/R9280XDC2T3GD5/

2) ASUS VG248QE

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

ASUS VG248QE je ideálním monitorem pro hráče, protože se může pyšnit těmito parametry:

a) Blesková obnovovací frekvence 144 Hz a doba odezvy jen 1 ms. Pohodlné sledování je zajištěno díky ergonomickému provedení umožňujícímu nastavení náklonu, otočení i výšky.

b) Blesková obnovovací frekvence 120 Hz a doba odezvy jen 2 ms. Monitor VG248QE je navíc vybaven klávesou GamePlus, která slouží k aktivaci speciální funkce od společnosti ASUS, a funkcemi Aimpoint a Timer.

c) Technologie ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) 80 000 000 : 1 a jas 350 cd/m² monitoru ASUS VG248QE zaručují věrné zobrazení v rozlišení 1680 × 1050

d) Ani jedna z výše uvedených odpovědí není správně

Nápověda: http://www.asus.com/cz/Monitors_Projectors/VG248QE/

3) ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Základní deska ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 patří do skupiny základních desek TUF (The Ultimate Force) s pětiletou zárukou, kterou charakterizují následující vlastnosti:

a) Unikátní design a prvotřídní stabilita např. díky odolným cívkám TUF a silným kondenzátorům a tranzistorům MOSFET – s certifikací od společností třetích stran na základě testování podle armádních norem

b) Technologie povrchové úpravy chladiče CeraM!X: o 50 % větší plocha pro rozptyl tepla díky revolučnímu keramickému povlaku

c) TUF Thermal Radar v reálném čase monitoruje teplotu kritických částí desky a automaticky upravuje rychlost ventilátorů tak, aby systém pracoval stabilně a nepřehříval se. Využívá několik čidel pro různé komponenty základní desky, takže uživatel může sledovat každou z oblastí samostatně.

d) Všechny výše uvedené odpovědi jsou správně

Nápověda: http://www.asus.com/cz/Motherboards/SABERTOOTH_990FX_R20/

4) ASUS RT-N65U

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Stylový dual-bandový wifi router ASUS RT-N65U je kromě jednoduchého nastavení v češtině a tříleté záruky charakteristický těmito vlastnostmi:

a) Router obsahuje funkci AiCloud, se kterou můžete prohlížet, streamovat, synchronizovat a sdílet všechny své soubory i na cestách pomocí veřejných i soukromých služeb cloudového úložiště. Funkce je zpoplatněna sazbou 1 USD za 1 GB přenesených dat.

b) Díky nejnovějšímu standardu 802.11ac vám nabízí souběžný provoz v pásmu 3,4 GHz a 6 GHz s vysokou rychlostí až 1,75 Gb/s, funkce AiRadar navíc nabízí široké bezdrátové pokrytí díky výkonným odnímatelným anténám

c) díky Funkci Download Master je možné bezdrátově ukládat data a přistupovat k úložným zařízením připojeným k routeru přes USB, samozřejmostí je pak sdílení souborů, sdílení tiskáren a sdílení připojení 3G prostřednictvím dvou integrovaných multifunkčních USB portů

d) Obsahuje trojici portů SuperSpeed USB 3.0, které zajišťují bleskurychlé sdílení souborů, tiskáren a 3G připojení

Nápověda: http://www.asus.com/cz/Networking/RTN65U/

5) ASUS Echelon

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Stylová komfortní herní sluchátka ASUS Echelon s maskovacím vzorem jsou charakteristická těmito vlastnostmi:

a) Dokonale věrný herní zvuk díky velkým 50mm neodymiovým měničům

b) 30dB izolace hluku umožňuje maximální soustředění na hru

c) Velké polstrované 100mm náušníky, které vás nebudou tlačit ani při dlouhotrvající herní akci

d) Všechny výše uvedené odpovědi jsou správně

Nápověda: http://www.asus.com/cz/HeadphonesHeadsets_and_Speakers/Echelon/

Nejnovější články