V Modern Warfare 3 by se měl vrátit Soap i Price
zdroj: tisková zpráva

V Modern Warfare 3 by se měl vrátit Soap i Price

10. 5. 2011 18:00 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Velmi očekávaný a ještě neohlášený třetí díl Modern Warfare je zahale tajemstvím, ale zdá se, že kolegové z Kotaku mají na správných místech ty správné lidi anebo hodně velkou fantazii.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Přišli totiž s informacemi o chystané trojce a jejím ději, přičemž zdroj svých informací velmi úzkostlivě tají. Dějově by se tedy třetí díl měl věnovat dalšímu vývoji situace, která eskalovala v Modern Warfare 2... no, vy víte čím eskalovala a kdo ještě neměl čas nechť to zjistí sám, my mu zábavu nezkazíme.

Příběh by měl skočit do chvíle, kdy je boj o západní pobřeží USA víceméně vyřešen anebo alespoň stále řešen, rozhodně bychom neměli kráčet cestou, jíž se vydal Homefront a sledovat okupaci Spojených států. Boj by se ale stále měl odehrávat v městské zástavbě a tak není jasné, zda půjde o bitky se zbylými buňkami odporu anebo se vydáme někam mimo území USA. Vrátit by se měli kapitáni John "Soap" MacTavish a John Price. Takže nic nového? Prý ano, hlavní změnou by mělo být celkové měřítko.

Celá hra by měla být ve všem větší, mohutnější, rozmáchlejší. Doslova monumentálnější a epičtější, jakkoliv je toto slovíčko v herní branži zprofanované (a užívané v nesprávném významu). Série misí by se měla věnovat více zemím tak, jak jsou zatahovány do konfliktu, který by se mohl rovnat třetí světové válce. Prostředí by mělo být z velké části zničitelné, což by mělo v městské zástavbě vypadat... ano, ještě poutavěji. Právě ona zničitelnost prostředí a celková rozsáhlost Modern Warfare 3 by ze hry měla učinit přímého konkurenta Battlefieldu 3, který zase sází na ohromující grafiku. A asi nějakou tu monumentálnost. Bez ní to dnes nejde.

Nejnovější články