Ubisoft dle spekulací nevydá Wii U verzi Watch Dogs
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft dle spekulací nevydá Wii U verzi Watch Dogs

24. 1. 2014 12:55 | Téma | autor: Adam Homola |

Watch Dogs bez debat patří k těm zajímavějším hrám pro nové konzole a loňský odklad hry na druhý kvartál letošního roku moc hráčů nepotěšil. Watch Dogs je navíc jednou z nemnoha 3rd party her, které mají vyjít i na Wii U. Začínají se však objevovat nepotvrzené zprávy, že právě Wii U verze Watch Dogs byla zrušena.

Ubisoft to ještě nestihl potvrdit nebo vyvrátit, pouze pro VG247 řekl že to nebude komentovat, ale obchody údajně stahují Wii U verzi hry z nabídky a ruší předobjednávky. Konkrétně se jedná o pobočky Gamestopu v Itálii, jehož zaměstnanci prý obvolávají hráče, že jim předobjednávku Wii U verze hry musí zrušit a ať si vyberou něco jiného, protože Wii U verze nebude.

Na oficiálním webu GameStopu zatím Wii U verzi Watch Dogs pořád najdeme - s předpokládaným datem vydání 30. 6. 2014. Proč by ale největší herní řetězec volal zákazníkům a oznamoval jim zrušení této verze hry? Jeden čtenář italského webu Wiitalia.it navíc obvolával několik dalších poboček GameStopu a všude mu řekli to samé. Nezbývá než počkat na vyjádření Ubisoftu, případně vedení GameStopu. Anglický GAME předobjednávky zatím pořád bere a o zrušení údajně nic neslyšel, jak reportuje VG247.

Nejnovější články