Tvůrci Space Engineers a The Keep spojili síly v unikátní hudební soutěži
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Space Engineers a The Keep spojili síly v unikátní hudební soutěži

16. 12. 2015 14:37 | Téma | autor: Adam Homola |

Hudebně a kreativně nadaní hráči by měli nastražit uši, protože Keen Software House dali hlavy dohromady se Cinemaxem a připravili si pro vás speciální soutěž. Cílem soutěže je vytvořit nejlepší cover verzi hlavního hudebního motivu, který je, společně s celým soundtrackem Space Engineers, volně dostupný na YouTube. Svou skladbu musíte vytvořit v nedávno vydaném hudbením softwaru Rytmik Ultimate.

Soundtrack je vlastně druhé oznámení dnešní zprávy - všech 53 písní od skladatele Karla Antonína je k mání volně na YouTube a ano, můžete je bez problémů používat ve svých videích. Celý soundtrack obsahuje hudbu z původní hry, plus 19 nových skladeb složených exkluzivně pro nedávný update Planets.

V soutěži, jejíž kompletní pravidla najdete na této stránce, můžete vyhrát voucher v hodnotě 50 eur do Steamu, iTunes, nebo Nintendo eShopu, navíc vítěz získá také Space Engineers, Medieval Engineers, Inquisitora, The Keep a Rytmik Ultimate. Výhry na dalších čtyřech místech jsou víceméně stejné, jen se postupně snižují částky a počet her.

zdroj: Archiv

Speciální cenou jsou pak sluchátka Sennheiser HD 380 PRO, které si najdou nového majitele na základě výběru odborné poroty. Své hudební výtvory musíte označit správným tagem "Space Engineers Contest" a musíte je uploadovat na Cloud službu Rytmik Ultimate, jinak se nebude s vaší hudbou počítat.

Detaily podmínek a pravidel soutěže nastudujete tady a jen mějte na paměti, že soutěž poběží od 10. prosince do 10. ledna 2015.

zdroj: Archiv

Nejnovější články