“Zasáhlo mě to i osobně, protože každý vidí, jak jsou si podobné i ty názvy. Zatímco průměrný hráč rozdíl pozná, běžný člověk ne. Dokonce se mi stalo, že si hry popletli členové rodiny, nebo mí blízcí přátelé a přišli za mnou s tím, co za neetické jednání to dělám. Nemyslím si, že by mohl kdokoliv pochopit, jak vás tohle může podráždit. Hlavně v případě, když jste vsadili na jednu věc všechno a dali jste do toho celé své já i vlastní reputaci. Takže život mi to rozhodně neusnadnilo a já naprosto rezolutně nesouhlasím s jednáním a tím, jak se se zákazníky zacházelo,” napsal na Reddit Hall.
Hallovi se také moc nepozdává přístup některých médií. Nelíbí se mu, že nejprve byly na jakousi údajně hratelnou pre-alfa verzi velmi pozitivní ohlasy, aby pak za pár měsíců všichni hru kritizovali a obrátili o 180 stupňů. Navíc podle něj prý některá herní média spolkla návnadu The War Z i s navijákem a nejprve o hře publikovala samé nadšené informace, aniž by se nad čímkoliv pozastavila, či se to snažila vyvrátit. Vznikl tak dojem, že se chystá skutečně bombastická a vylepšená verze toho, co dokázal udělat Hall, ale nic nebylo dál od pravdy.
Podle prvních informací a obrázků tehdy skutečně vypadalo The War Z působivě, ale s dalšími a dalšími informacemi už ne, až to nakonec vyústilo v to, co kluci probírali v nedávném podcastu. Než se The War Z opraví, pokud to bude vůbec možné, můžete hrát pořád DayZ. A nezapomeňte, že se chystá i samostatná hra, kterou bohužel nedávno postihlo menší zpoždění. Což je nemilé, ale na druhou stranu se zase dočkáme lepší hry. Takové, kterou The War Z nebylo.