Star Wars: The Old Republic čekají změny ekonomiky
zdroj: tisková zpráva

Star Wars: The Old Republic čekají změny ekonomiky

2. 3. 2012 11:12 | Téma | autor: Aleš Smutný |

No konečně! Sice jsem po překopání ekonomiky v SW:TOR volal už nějakou tu dobu (a rozhodně jsem nebyl sám), ale je jasné, že zásadnější změny vyžadují čas.

S patchem 1.1.5 by se měly dát do pohybu změny, které nejprve zlikvidují nejsnáze odstranitelné problémy a následně by měly „překopat“ většinu ekonomiky.


Poznámky k patchi nejsou úplně detailní, nicméně tady je stručný obsah toho, co máme čekat. Dojde ke změnám craftingu a tedy crew skillů. Objeví se nové předměty, schémata, Legacy předměty, nové PvP i PvE zbraně a zbroje. Stejně tak se odstraní limitování barvy krystalů na světlou/temnou stranu Síly, takže váš Jedi už může mít červenou zářivku.

Předělávka by ale měla postupně pojmout celý ekonomický systém, který by měl být řízen hráčskou aktivitou. Dojde i ke zlevnění speederů. Mimochodem, mnohé věci chce BioWare zaštítit nějakou „historkou“, která sedne do světa. Takže zlevnění bude podmíněno galaktickým zákonem, který se rozhodl limitovat vzrůstající cenu speederů. Stejně tak došlo k objevení nových zdrojů krystalů, včetně vzácných, bílých...

Jde o dobré zprávy, protože se vývojáři pustili do řešení jednoho z důležitých problémů. Teď by to ale ještě chtělo alespoň nové Warzony.

Nejnovější články