Rozdáváme 10 vstupenek do Age of Conan
zdroj: tisková zpráva

Rozdáváme 10 vstupenek do Age of Conan

7. 5. 2008 19:19 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Deset čtenářů získá přístup do bety severské onlinovky, když odpoví správně na tři otázky. + JMÉNA VÝHERCŮ

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Po včerejší mini-soutěži, která byla součástí dojmů a vyhrál v ní čtenář Michal Mutka, se dnes CD Projektu nečekaně podařilo sehnat více vstupenek do neveřejného betatestu Age of Conan. Vyhlašujeme proto větší soutěž, která však musí být rovněž blesková, abyste si hru vůbec stihli užít. Soutěží se o celkem 10 dalších CD klíčů, na něž jde beta této onlinovky hrát odteď do 15. května, čili po dobu jednoho týdne. Otázky nejsou těžké:

1) Jaká bude maximální dosažitelná úroveň postavy v plné hře?
2) Dá se v betě Age of Conan postoupit na 20. úroveň pouze při hraní singleplayerového režimu?
3) V který den jsme publikovali první novinkový článek o Age of Conan a kdo byl jeho autorem?

Vstupenky do bety získá 10 čtenářů (posílajících na redakční adresu správné odpovědi na všechny tři otázky), kteří budou deseti posledními odesílateli mailu v moment, kdy šéfredaktor TISCALI Games zítra (tzn. 8.5.) poprvé spustí svůj mailový program. Hodně štěstí!

Update 8.5. 10:47 - výherci se stávají čtenáři: Adam S., Martyn B, Svihlik Lukas, TheArt, l l, Blaha Martin, morf, Dan Sobotka, Pavel Novák, Petr Špůrek - všem ihned posíláme mail s klíčem a instrukcemi pro vstup do betatestu. Dva lidé, kteří poslali desítky mailů v různé časy, byli ze soutěže vyřazeni. Správné odpovědi zněly:

1) 80
2) Ne (tady více než polovina soutěžících nečekaně pohořela, odpověď byla nepřímo řečena uprostřed článku s dojmy: "Jen s nočním režimem si ale nevystačíte, neboť byste nezískali dostatek potřebných zkušeností.")
3) 20.4.2005 14:14 - autor Korgull

zdroj: vlastní

jd

Nejnovější články