Resident Evil 6 na PC si dá načas, tvůrci nechtějí port uspěchat
zdroj: tisková zpráva

Resident Evil 6 na PC si dá načas, tvůrci nechtějí port uspěchat

20. 9. 2012 17:14 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Špatná zpráva pro nedočkavce, dobrá zpráva pro ty, kteří chtějí kvalitu a neodfláknuté PC verze her.

Christian Svensson z Capcomu na fórech Capcom-Unity informoval o tom, že nějakou dobu o PC verzi Resident Evilu 6 ještě neuslyšíme. Důvodem je fakt, že starost o PC verzi dostal jiný tým, než se původně předpokládalo.


Svensson doslova říká: „Je to jiná skupina lidí, než jsme původně plánovali. Bohužel, práce na PC verzi zabere víc času, než jsme předpokládali, ale tenhle tým odvede lepší práci, než ten původně zvažovaný. Proces nezačal dokud nebyly hotové konzolové verze, následně schválené a tak může být pro PC verzi použit od začátku finální kód“. Víceméně to potvrzuje, že se Capcom snaží PC hráči vrátit důvěru a doručit co nejkvalitnější produkt.

Prý tedy ještě nějaký čas potrvá, než bude Capcom schopen oznámit datum vydání hry na PC nebo hardwarovou náročnost. Nicméně, na závěr dodává Svensson celkem výstižnou větu: „Projekty jako je tento, vám připadají triviální, ale nejsou. Pokud k nim přistupujete jako k triviálním, skončíte s Resident Evilem 4 pro PC... s kterým podle mne moc fanoušků spokojených nebylo“.

Nejnovější články