Peklo s Diablo III přišlo... a zadupalo servery
zdroj: tisková zpráva

Peklo s Diablo III přišlo... a zadupalo servery

15. 5. 2012 11:11 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Pokud jste velcí fandové série, vzali jste si dovolenou nebo se hodili marod, tak dozajista už...

Pokud jste velcí fandové série, vzali jste si dovolenou nebo se hodili marod, tak dozajista už hrajete Diablo III... nebo ho nehrajete? Blizzard asi podcenil vlnu natěšených hráčů a tak servery od půlnočního launche vykazují problémy. Jednoduše, nejde se na servery kvůli přihlášení dostat. Neplatí to samozřejmě pro všechny. Obecně jsou na tom prý evropské servery mnohem, mnohem lépe, než americké a blizzard k tomu vydal následující prohlášení:


„Kvůli vysokému datovému přenosu může být login a tvorba postavy být pomalejší, než je běžné. Pokud nejste schopni nalogovat se nebo si postavu vytvořit, prosím počkejte a zkuste to znovu. Dočasně jsme vypnuli Battle.net stránky, abychom mohli podpořit vydání více servery a snížili zatížení. Doufáme, že tyto problémy vyřešíme co nejdříve“.

Je to překvapivé? Ne. To se prostě stává a čím větší hra, tím větší šance, že se tak stane. Nebo spíše, tím delší období, než se ona situace vyřeší, protože se určitě stane. Takže pokud jste neměli štěstí, můžete sledovat velmi často vtipné komentáře uživatelů na chybovou hlášku 37 na Twitteru. Osobně preferuji tuhle: „Diablo III je nesmírně těžká hra, už čtyři hodiny buším do klávesnice a ještě jsem neporazila úvodní obrazovku!“ :)

Nejnovější články