Nové záběry z Resident Evil: Revelations 2 ukazují Raid mód a hru za Barryho
zdroj: tisková zpráva

Nové záběry z Resident Evil: Revelations 2 ukazují Raid mód a hru za Barryho

27. 1. 2015 17:55 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Rovnou dvojice nových videí dnes umožňuje nahlédnout do světa Resident Evil: Revelations 2. První video nabízí záběry z hraní kampaně za Barryho Burtona a následně představuje Raid mód v roli Claire Redfield, která je zároveň hrdinkou druhého videa, rovněž o Raid módu. Můžete se tedy podívat, jak bude další hra v sérii Resident Evil vypadat, a posoudit, zda je vlastně oč stát.

První video tedy ukazuje v akci do série se navrátivšího Barryho, který hledá vlastní dceru. Sám na to však nebude a video odhaluje kooperaci s dívkou jménem Natálie. Na první pohled by se mohlo zdát, že jejich spolupráce připomíná systém z The Last of Us, nicméně pouze pasivní parťačkou Natálie rozhodně nebude. V roli hráčů se totiž můžete přepínat do jejího pohledu a studovat situaci skrze její oči. A to je pořádná výhoda, neboť Natálie není obyčejná dívka, ale umí vnímat věci, na které je Barry krátký - například nacházet dobře ukryté předměty nebo vidět nepřátele skrze zdi. Mrkněte na video a těšte se, první epizoda přinese kromě Barryho s Natálií také první část vyprávění o Claire s Moirou, Barryho hledanou dcerou.

zdroj: Archiv

Následující video pak v japonštině a s doprovodným anglickým překladem představuje Raid mód hry a vstup do něj. Raid mód, který se objevil i v prvním Revelations, spočívá v co možná nejrychlejším běhu levelem a kosením dalších a dalších nepřátel. Video představuje první z misí, který bude v první epizodě rovnou 54, a budou rozděleny do třech obtížnostních stupňů. Epizody 3 a 4 pak přinesou každá dalších 36 misí a poslední, čtvrtá epizoda, pak přinese rovnou 64 misí. Celkově by jich tak mělo být k dispozici téměř 200.

zdroj: Archiv

Co se konektivity týče, tak bezprostředně po vydání by měl být Raid mód čistě offline záležitostí. Ovšem nedlouho po vydání, snad nejpozději během března, bychom se měli dočkat i online kooperace. Do té doby by měl fungovat kooperativní mód pouze v lokálně v rámci splitscreenu. Těžko však něco takového očekávat od Vita verze...

Veteráni série i tohoto módu celkově se pak mohou těšit na řadu novinek v podobě nových aktivních i pasivních skillů postav a chybět samozřejmě nesmí ani nové kousky výbavy. Celkem pak bude možné vybírat z patnácti různých postav, z nichž zatím autoři představili Claire, Moiru, Barryho a Ginu.

Závěrem nezbývá než dodat, že první epizoda Resident Evil: Revelations 2 vyjde 25 února na PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PS4 a Vitu. Cena je stanovena na 6 dolarů a každá další epizoda by měla vyjít týden poté a za tutéž cenu.

Nejnovější články