Nezávislý Project CARS míří na nex-gen a Steam OS
zdroj: tisková zpráva

Nezávislý Project CARS míří na nex-gen a Steam OS

7. 11. 2013 13:55 | Téma | autor: Ladislav Loukota |

Vývojáři ze Slightly Mad Studios mají stále šílenější nápady. Jejich Project CARS, komunitně financovaný závodní simulátor s mírně RPG elementy, je zázrakem sám o sobě. Nedávno však také oznámili, že vydání se (krom PC a Wii U) z aktuální konzolové generace přesunuje na tu další. Pro zcela nezávislý projekt, který svým backerům slibuje až 70 % z výdělků hry, jde o další zářez na pažbě úspěchů jako ze sféry velkých AAA her.

Původní cílové platformy, tedy PS3 a Xbox 360, nahradili PS4 a Xbox One, a přibyl k nim i Steam OS. Dle vývojářů jde o rozšíření stávající perfektní spolupráce s Valve, která vlastně svými prostředky umožnila i dosavadní komunitně orientovaný vývoj Project CARS.

Project CARS vždy nabízel šílenou úroveň detailů. Ať už jde o graficky řemeslné provedení našich vozů i tratí, náš přístup k provedení počasí a denní doby nebo o emoční náboj, jenž sebou nese každý z vozů. Tyto nové, silné platformy nám proto umožní vydat náš projekt bez kompromisů v detailech a v konečném důsledku nabídnou hráčům vpravdě dechberoucí zážitek z řízení,“ sdělil v tiskové zprávě vedoucí studia Ian Bell.

K všeobecnému vydání pro všechny cílové platformy, tedy PlayStation 4, Xbox One, Steam OS, PC a Wii U, má dojít na podzim 2014.

Nejnovější články