Návody, češtiny a wallpapery z ABCgames
zdroj: tisková zpráva

Návody, češtiny a wallpapery z ABCgames

10. 7. 2011 12:20 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Pamatujete si na Project Nomads, mix akce (na zemi i ve vzduchu) a strategie (budovatelské), který v době svého vydání (2002) motal hlavy nejenom krásnou a stylovou grafikou, ale hlavně atmosférou, jež přebila i časem stereotypní hratelnost? Věřte, že i dnes ta hra má něco do sebe, a pokud jste čekali na nějaký popud, proč ji znovu vyzkoušet, tak by jím mohl být český dabing od kluků z Perla Group, který si můžete stáhnout z ABCgames. Po rozkliku najdete úplný výpis materiálů, které na zmíněném webu přibyly za poslední dobu, krom jiného to je další část podrobného návodu na Fallout: New Vegas, češtiny a slovenštiny pro Disciples 3, Dungeons & Dragons Daggerdale a nechybí ani spousta cheatů, trainerů a wallpaperů. Mrkněte sami, třeba se vám něco z toho bude hodit.

Návody
Fallout: New Vegas (další část návodu), Back to the Future: The Game - Double Visions

Wallpapery
Stronghold 3 (6x), Super Street Fighter IV: Arcade Edition (4x), PlanetSide 2 (3x), World of Planes (4x), Captain America: Super Soldier (7x), War Inc: Battle Zone (1x), Duke Nukem 3D: Reloaded (1x), Pirates of Black Cove (10x), Solar 2 (1x), BasketDudes (7x)

Češtiny / slovenštiny
Need for Speed: Underground (slovenština), Disciples 3: Renaissance (čeština), Project Nomads (čeština včetně dabingu), Dungeons & Dragons Daggerdale (čeština)

Cheaty
Europa Universalis 3: Complete, Max & the Magic Marker

Trainery
Alice: Madness Returns, Super Street Fighter IV: Arcade Edition, Bikini Karate Babes: Warriors of Elysia, Woodcutter Simulator 2011, Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012, Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers

Nejnovější články