Mamutí update War Thunder přináší spoustu tanků, letadel a zničitelné prostředí
zdroj: tisková zpráva

Mamutí update War Thunder přináší spoustu tanků, letadel a zničitelné prostředí

13. 10. 2014 16:40 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Než si projdete kompletní seznam novinek a změn, které přináší update 1.43 do multiplayerové akce War Thunder, nejspíše to nějakou chvíli zabere. Jde opravdu o mamutí update, který představuje několik desítek nových letadel a tanků napříč celou frontou, včetně raritních, experimentálních a kořistních kousků. Nejde ale jen o nové letouny, tanky a protiletecké systémy.

V novém kabátku se objeví třeba hangár, kde můžete přepínat mezi pozemní a leteckou částí. Nově se během boje zobrazuje poškození, které vašemu tanku způsobila poslední - smrtící střela, a mapy mají mít některé kusy dekorace zničitelné. Váš tank tedy zvládne porážet sochy a kácet stromky.

Update samozřejmě nabízí i nové mapy, některé dosavadní jsou hratelné v jiných modech a došlo i ke změně ozvučení některých zbraní. Fanoušci létání přivítají nový Air Race mód, ve kterém mohou závodit proti ostatním.

Seznam změn najdete tady nebo se podívejte na video, které se sice nevěnuje všemu, ale nejdůležitější novinky názorně předvádí.

zdroj: Archiv

Nejnovější články