Kooperativní střílečka Evolve vyjde příští rok, ale zahrát si ji můžete už v říjnu
zdroj: tisková zpráva

Kooperativní střílečka Evolve vyjde příští rok, ale zahrát si ji můžete už v říjnu

9. 10. 2014 16:03 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Více než cokoli jiného je oznámení termínu alfa testu kooperativní akce Evolve připomínkou, že hra vůbec existuje. Evolve je asymetrický a velmi zábavně se tvářící multiplayerový titul, který proti sobě staví čtveřici lovců a jedno vážně přerostlé monstrum. Původně měla hra vyjít už v říjnu, ale nakonec se Take-Two rozhodla, ze strategických důvodů, posunout datum vydání na 10. února. Někteří z vás si ale hru vyzkouší mnohem dříve.

Hráči, kteří si hru předobjednali skrze vybrané prodejce, by měli mít na konci října k dispozici kód, který umožní přístup do alfa testu. Pro majitele Xbox One začne alfa už 30. října, majitelé PC a PS4 se mohou do hraní alfy zapojit o den později.

Že alfa test není extra velká událost potvrzuje i fakt, že trvá jen pár dní a skončí 2. listopadu. Na druhou stranu nejde o vydání dema, alfa bude v mnoha ohledech nedodělaná a primárně poslouží jako test síťové funkčnosti a samozřejmě i herních mechanik.

Pokud mě někdo nedonutí, počkám si raději na plnou verzi Evolve, která mě na E3, kde jsem hru zkoušel, vyloženě nadchla. A následující video dokazuje, že podobný dojem sdílím se spoustou dalších kolegů.

zdroj: Archiv

Nejnovější články