Imperiálové v The Elder Scrolls Online nebudou zvýhodněni
zdroj: tisková zpráva

Imperiálové v The Elder Scrolls Online nebudou zvýhodněni

5. 2. 2014 14:57 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Poměrně solidní vlnu nevole mezi fanoušky chystaného MMORPG The Elder Scrolls Online zvedlo oznámení Imperial Edition, v jejím rámci dostanou hráči možnost hrát za novou „rasu“, Imperial. Vyberou si pak i alianci, za kterou se zúčastní místních politických sporů, dostanou unikátní rasový strom schopností, možnost vyrábět „imperial“ předměty a koníka.

Zenimax ale všechny ujišťuje, že i když budou Imperiálové výjimečně jen pro majitele zmíněné edice, nebudou nevyvážení a jejich ukotvení v příběhu nebude nesmyslné. V době, kdy se The Elder Scrolls Online odehrává totiž tahle skupinka patří mezi zapálené a fanatické uctívače Daeder, což by do celkového settingu hratelných postav moc nesednulo.

Hráči, kteří se k Imperial odkazu přihlásí (koupí si jej) budou představovat odpadlíky od oficiálního hlavního proudu, ty, kteří mají plné zuby Daeder a prostě jdou vlastní, méně padoušskou cestou. Díky tomu si tedy budou moci vybrat alianci, protože se jaksi nehlásí k nikomu, primárně jsou to odpadlíci, kteří hledají vlastní cestu ve světě. Což není zase tak špatné vysvětlení a kdyby se někdy v nějakém MMO hrálo přísně na roleplay, mohla by to být i skvělá zábava „zahrát“.

Vývojáři poznamenávají: „Tohle je skvělý typ obsahu pro naše největší fanoušky, kteří chtějí něco odlišného od tradičních sběratelských edic. Jedinou další alternativou, jak nabídnout něco extra pro tyhle nadšence, by byla sběratelská edice bez jakéhokoliv obsahu ve smyslu herních předmětů. A to se nám nezdálo fér k těmto fanouškům, kteří mají rádi speciální předměty.“ Výhody Imperiální edice ale prý nebudou dávat hráčům žádné speciální výhody, prostě si koupí poněkud netradiční a v kontextu světa celkem lákavý původ své postavy. Tak snad tomu tak bude.

...

Nejnovější články