GT Academy: Velké polské finále a rozhovor s nejrychlejšími Čechoslováky
zdroj: tisková zpráva

GT Academy: Velké polské finále a rozhovor s nejrychlejšími Čechoslováky

21. 8. 2013 20:53 | Téma | autor: Václav Rybář |

Pokud jste sledovali naše zpravodajství na Games, četli o GT Academy v Levelu a nebo prostě slyšeli internetové tam-tamy, pravděpodobně už víte, že koncem srpna dospěje každoroční celosvětové hledání nejrychlejšího hráče Gran Turisma do svého semifinále. Ve dnech 28. a 29. srpna se Česko, Slovensko, Maďarsko a Polsko dozví jména svých nejrychlejších závodníků. Hráči jednotlivých zemí (v našem případě jde o osm nejrychlejších - čtyři z online klání, čtyři z veřejných akcí) se mezi sebou utkají o možnost postoupit do zářijového měření sil na britském závodním okruhu Silverstone. Tam už půjde o nelítostný boj evropských šampionů o titul nejcennější - možnost ročního angažmá u závodní stáje automobilky Nissan.

První den se hráči utkají pouze v Gran Turismu. Po krátkém tréninku proběhnou celkem tři měřená kola, která stanoví pozice pro pozdější finále. To se odehraje druhý den dopoledne. Kdo by si však myslel, že má nejrychlejší virtuální závodník regionální výhru v kapse, zatraceně by se mýlil. Po obědě totiž proběhnou ještě dvě další prověrky - jízda na čas v opravdovém sportovním autě (účastníky bude vždy doprovázet i instruktor) a také blíže neurčený test fyzičky. Až po vyhodnocení těchto tří částí budou určeni vítězové jednotlivých zemí. Ti, kteří se na Silverstone poperou o možnost řídit závodní Nissan GT-R Nismo GT3!

V Levelu jsem si hned v prvním článku o Gran Turismo Academy správně vytipoval vůbec nejrychlejšího hráče z české kvalifikace, Petra Horáka. Ve finále samozřejmě bude rozhodovat aktuální forma a výsledky ostatních testů, ale s časem 2:17.610 si Petr skoro dva týdny před koncem kvalifikace držel (a udržel) vedení. Na jeho pocity před odjezdem na finále jsme se zeptali prostřednictvím mailu:

Jak moc úsilí stálo odsekat ty poslední desetinky, kolik času, energetických drinků a soustředění?

Byla to makačka, zvlášť v těch vedrech. Navíc jsem musel každý den do práce, takže jsem některé večery prostě neměl sílu to zapnout. Kdybych byl student a měl prázdniny, tak možná ten čas ještě trochu vylepším. Poháněla mě hlavně představa, že se proháním po okruhu v opravdovém Nissanu GT-R. Kdo by pro to neudělal maximum?

Jak trénuješ na samotné regionální finále, kde se pojede proti živým soupeřům?

Trochu mě zklamalo, že se bude jezdit Gran Turismo 5, protože šestka má lepší fyziku. Ale chápu větší výběr tratí a možností. A co se týče ježdění v reálu? To bude velká výzva, ze které ale strach nemám. Naopak se hodně těším.

Jaké byly reakce tvého reálného a virtuálního okolí - gratulace, závist nebo s tebou už prostě nechce nikdo závodit?

Reakce jsou vesměs pozitivní. Chodí mi gratulace přes PSN, přítelkyně mi fandí a závist se dostavuje pouze v pozitivním slova smyslu. A během ježdění GT5 online taky občas s někým prohraju. Ono je to v závodě trochu jiné než v časovce, takže rozhodně neusínám na vavřínech.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Kontaktovali jsme i slovenského vítěze online kvalifikace, Erika Leštacha, který se do Krakova probojoval s časem 2:17.920. Erikův příběh je o to zajímavější, že vyhrál i loni! To byl první slovenský ročník Gran Turismo Academy, kdy ještě regionální vítěz z našich a slovenských končin neměl nárok na závodní kemp v Silverstone, a musel se spokojit s výletem na Hungaroring a odkroužením několika koleček v Nissanu 370Z. Erika to přesto hodně bavilo a v tehdejším rozhovoru mi potvrdil, že určitě bude napřesrok bojovat znovu, i když je mu jasné, že účast bude mnohonásobně větší. A vida, ani početná konkurence mu nezabránila, aby se do finále probojoval znovu. I on nám odpověděl na trojici otázek:

Jak moc úsilí stálo odsekat ty poslední desetinky, kolik času, energetických drinků a soustředění?

Keď som prvý krát spustil hru a zašiel poriadny čas (aspoň som si to myslel, že je schopný) strácal som na najlepšieho Slováka asi 4 sekundy. V tom momente mi v hlave preblysla myšlienka, že by som to mal hneď zabaliť. Ale mojimi tréningmi, kedy som niekoľko dní na spánok a jedlo ani nepomyslel a pil jedine energeťáky som sa dokázal dostať až na vrchol! Teraz vážne. Dosť mi to trvalo, do kým som prišiel na to, ako sa to vlastne celé jazdí, ale nakoniec som spravil čas, s ktorým som ako-tak spokojný. Takže úsilia, času, energeťákov a sústredenia ma to stálo dosť ale myslím si, že to stálo za to.

Jak trénuješ na samotné regionální finále, kde se pojede proti živým soupeřům?

Osobne najväčšie slabiny cítim v mojej fyzičke. Takže sa snažím zlepšiť hlavne túto časť mojej prípravy aj ked mi ju dosť komplikujú rôzne choroby, ktoré som mal za posledný mesiac. Moja príprava teda nie je vôbec o hre, skôr sa zameriavam na tie dalšie aspekty, aby som nevyhorel práve na nich.

Jaké byly reakce tvého reálného a virtuálního okolí - gratulace, závist nebo s tebou už prostě nechce nikdo závodit?

Haha, ešte nie som taký rýchly aby nikto nechcel so mnou závodiť ! Ešte je stále čo zlepšovať Veľa ľudí z môjho okolia brali tento postup ako samozrejmosť, takže namiesto gratulácii som skôr dostával také motivačné reči o tom, že musím postúpiť do Anglicka a jak ne tak domov sa nemám ani vracať. Kto iný ako kamaráti by vás mali lepšie motivovať? :D

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Do Krakova se vydáme a přineseme odtamtud aktuální zpravodajství a možná i nějakou tu video reportáž. I my pilně trénujeme, protože v časovém rozpisu je i závod novinářů. Už 29. srpna budeme znát jméno nejrychlejšího Čecha, kterého pak doprovodíme na závodní kemp v Silverstone. Držte palce, třeba bude mít za pár měsíců Ćeská kotlina o jednoho slavného závodníka víc!

Nejnovější články