GOG rozdává Zaklínače a Dragon Commander vám nastaví zrcadlo
zdroj: tisková zpráva

GOG rozdává Zaklínače a Dragon Commander vám nastaví zrcadlo

11. 10. 2013 10:45 | Téma | autor: Adam Homola |

Mysleli jste, že Poláci z CD Projektu už nemůžou být větší sympaťáci? Omyl. Oslavují své pětileté výročí (to to letí...), a právě teď začíná poslední týden jejich oslav. Aby ale nedávali “jen” slevy na cizí hry, přihodili k tomu i prvního Zaklínače. Úplně zadarmo. Akce je časově omezená, ale trvá celý týden až do 17. října. Do té doby si můžete na GOG koupit jakoukoliv hru za jakoukoliv cenu a dostanete k ní prvního Zaklínače gratis.

Nemusíte si tedy kupovat jen některé specifické hry, které jsou zrovna v akci, nebo jen nějaké dražší hry. Akce platí pro cokoliv, co se dá na GOG koupit. Pochopitelně nedostanete toho úplně původního Zaklínače, ale notně vylepšenou Enhanced Edition, která je na GOGu plná různých bonusů. Zrovna teď je navíc na GOGu ještě akce na povedený titul Divinity: Dragon Commander, která trvá do 14. října, takže to můžete hezky zkombinovat.

První Zaklínač už byl v tolika slevách na GOGu i na Steamu, že se asi moc lidí, kteří by ho neměli, nenajde. Pokud mezi ně ale patříte, upalujte na GOG. Takhle sympatická akce se jen tak nevidí. Navíc si tím můžete hezky doplnit herní vzdělání před Zaklínačem 3, který se dostaví v příštím roce. A to by bylo, aby tam dvojka nebyla v akci v nějakých zimních slevách.

Když jsme už u toho Dragon Commandera, tak tvůrci z Larianu vydali pěkné video, ve kterém si můžete porovnat vaše rozhodnutí s ostatními hráči. Vývojáři sledovali rozhodnutí všech hráčů a možná vás některé výsledky překvapí. Například vznik odborů většina hráčů zatrhla. Naopak pro omezení tisku byla menšina. V otázce kouření dětí ale byly rozhodnutí hráčů vyrovnané. Na další rozhodnutí se můžete podívat sami na videu:

...

Nejnovější články