Frakce jsou v Secret World základem všeho
zdroj: tisková zpráva

Frakce jsou v Secret World základem všeho

2. 9. 2011 15:35 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Pokud také patříte mezi hráče, co si od Secret World slibují svěží závan v zatuchlých vodách MMO, jistě vás potěší, či zaujme, několik zpráv o systému tří frakcí, které jsou pro tuto hru základním stavebním prvkem.

Ragnar Tørnquist se o něm šířeji rozpovídal a naznačil, jak moc bude příslušnost k dané frakci pro hráče důležitá. Důležitost volby, zda budete hrát za Dragony, Templáře či Ilumináty, ostatně potvrzuje fakt, že své rozhodnutí nebudete moci vzít zpátky a vaše postava bude s danou frakcí spjata nadosmrti.

„Frakce jsou samozřejmě obrovskou částí hry a my chceme, aby se hráči se svými tajnými společnostmi sžili co nejvíce, už před započnutím samotné hry“, říká Tørnquist. Podle něj bude hra za každou frakci jiná: nebudete opakovat stejné questy a budete samozřejmě soupeřit v rámci PvP, ale i PvE hry, kde si budou frakce navzájem škodit a konkurovat si.



„Je to zajímavé, protože od začátku budou ve hře mise, které vám dovolí získávat pozici ve své společnosti. A aby se tak stalo, budete interagovat s jinými frakcemi. Třeba Templáři budou chtít někoho poslat, aby infiltroval Ilumináty a získal jejich tajemství. Budou chtít třeba sabotovat nějakou budovu nebo nahackovat nějaký jejich počítač“.

S cizími frakcemi se v PvE budete pravidelně setkávat, ale spíše se uvidíte zdáli. Budete se třeba setkávat v jedné lokaci, ale obě frakce budou plnit zcela odlišné úkoly v jiných částech, takže si maximálně budete říkat „co tady ten Templář dělá?“. A je tu zpráva i pro naše čtenáře z Austrálie. Oba dva. Pokud trpíte tím, že někdo nedělá ve vaší oblíbené MMO servery pro pacifickou část světa, vězte, že Secret World asi nakonec bude na tuto část hráčského spektra myslet.

Nejnovější články