EA přebírá dohled nad distribucí Star Wars: The Old Republic
zdroj: tisková zpráva

EA přebírá dohled nad distribucí Star Wars: The Old Republic

11. 11. 2010 12:13 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Velmi (a ještě více) očekávané MMORPG Star Wars: The Old Republic se dočká změn v celkové...

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Velmi (a ještě více) očekávané MMORPG Star Wars: The Old Republic se dočká změn v celkové infrastruktuře. Oznámil to Ray Muzyka s ujištěním, že změny se týkají jenom povinností ohledně distribuce, marketingu a samotného vydání hry. Celý přesun těchto odpovědností na jednu stranu ulehčí LucasArts a hlavně celý ten velký moloch, jímž vydání tak ambiciozní hry je, se centralizuje do rukou a kanceláří EA.

„Pro hráče to nenese žádnou viditelnou změnu. Je prostě jednoduší mít vše pod jednou střechou a z toho mohou nakonec hráči jenom těžit“, ujišťuje nás Muzyka. Je pravda, že gigant typu EA má s touto činností spoustu zkušeností a umí hru „prodat“. Je otázka, zda tato akce trochu neoslabí LucasArts v očích veřejnosti, protože se nečekalo, že se společnost vzdá celé participace na distribučním procesu.

Muzyka ovšem hned uvádí konkrétní příklad, proč je tento přesun užitečnější. „Podívejte se třeba na zákaznický servis. Navíc LucasArts nepouští dohled nad distribucí, stále se budeme snažit zajistit a kontrolovat, že se k hráčům dostane stoprocentní produkt.“ Bohužel ale Muzyka opět neřekl kdy hra skutečně vyjde, kromě vágního data 2011, což je poněkud široký časový úsek.

Čekání si zatím můžeme zkrátit třeba sledováním traileru, který pro změnu neukazuje velkolepé akční scény, ale i to, jak bude vypadat boj ve vesmíru.

Nejnovější články