Diablovka Path of Exile vychází za dva týdny s extra postavou
zdroj: tisková zpráva

Diablovka Path of Exile vychází za dva týdny s extra postavou

7. 10. 2013 10:58 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Velmi nadějně vypadající fantasy rubačka z pohledu třetí osoby s RPG prvky (zkráceně „diablovka“) Path of Exile se konečně dočká ostrého startu. 23. října bude vydána oficiální „plná verze“, na které se snad projeví mohutné betatestování. Abyste však neměli po mnoho měsíců trvající betě pocit, že tu není nic nového, nabídne "finální" verze Path of Exile pár bonusů do vínku.

Hlavním bonusem by měla být „prémiová“ postava Scion, která se vám odemkne až po prvním dohrání hlavní příběhové linie. Scion je žena z vlivné rodiny, která byla kvůli politickým pletichám a následnému obvinění z vraždy svého manžela poslána do exilu. Scion bude poměrně složitá na hraní a tvůrci nedoporučují, aby za ni hráli začátečníci (což by nemělo být možné, když ji odemknete až projitím celé hry).

V rámci velkého stromu, no spíše pralesa, schopností, který má každá postava totiž nebude začínat jako každý na okraji, ale spíše uprostřed onoho hemžení skillů. Budete tak mít velkou svobodu v definování jejích schopností, ale nebude žádný med pořádně je sladit. Díky tomu Scion může mít rychle různé specializace.

Kromě Scion, která vypadá jako velmi zajímavá postava na hraní v rámci bonusů, bude do plné verze hry přidáno šest Trigger Gemů a tři Skill Gemy. Ale nebojte, že tímhle vše dění kol Path of Exile skončí. Tvůrci z Grinding Gear Games slibují, že pak se hned začne pracovat na dalších kapitolách a tedy novém obsahu.

Nejnovější články