Destiny čeká v příštím roce velké DLC s novými typy zbraní a povolání
zdroj: tisková zpráva

Destiny čeká v příštím roce velké DLC s novými typy zbraní a povolání

5. 1. 2015 12:52 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Tvůrci z Bungie plánují až do vydání dvojky zásobovat Destiny dalšími misemi, striky a raidy. Na internetu se totiž objevila fotka, která údajně pochází z prezentace Bungie a naznačuje, jak bude vypadat vydavatelský plán dalších DLC balíčků.

Je třeba říci, že nejde o oficiální „jízdní řád,“ ale jen údajné informace, jejichž souhrn najdete zde. Další DLC s názvem House of Wolves už tvůrci z Bungie potvrdili a vyjde 10. března - bude obsahovat tři mise, čtyři PvP mapy, jeden strike a jeden raid. Pro vývoj hry ale bude mnohem důležitější DLC Plague of Darkness.

Plague of Darkness možná vyjde i na pevném médiu a bude představovat jakési Destiny 1.5. DLC nabídne dva nové typy zbraní, tři nové subclassy, jednu pro každé povolání, tucet příběhových misí, šest PvP map, čtveřice striků a velkou roli pak sehrají lodě Úlu. Pravděpodobně se zde bude odehrávat nový raid a také mapa pro patroly. Rozšíření by mělo vyjít v září příštího roku.

zdroj: Vlastní

Jelikož půjde o velkou změnu pro samotnou hru, počítá se i s Game of the Year edicí, která obsáhne původní hru i všechny dosavadní DLC včetně Plague of Darkness. Plány na rozšiřován Destiny pokračují až do poloviny roku 2016, do kdy vyjdou další dva DLC packy – Vex a Forge of Darkness. Obsah bude asi tradiční tedy striky, PvP mapy, příběhové mise a snad i nějaký ten raid.

Od konce roku 2016 do poloviny roku 2017 pak můžeme čekat Destiny 2, protože to od Bungie vyžaduje smlouva uzavřená s Activision. Jak už víme, své postavy si mezi jednotlivými díly můžete převést, takže nepřijdete o své namakané hrdiny.

Ačkoliv výše uvedené informace nejsou potvrzené, je jasné, že Bungie bude Destiny rozvíjet až do vydání dalšího dílu. Hlavně Plague of Darkness působí jako významný a zároveň logický přídavek, který mohutně oživí hratelnost.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články