Bude Mists of Pandaria další datatisk pro World of Warcraft?
zdroj: tisková zpráva

Bude Mists of Pandaria další datatisk pro World of Warcraft?

8. 8. 2011 1:44 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Universem fanoušků World of Warcraft obchází nová historka o názvu a obsahu dalšího datadisku, na kterou se podívali kolegové z fanstránky WoWfan.cz, která spadá do našeho programu Games Fanatics. Přitom nejde o nic zvlášť nečekaného. Blizzcon se blíží a všichni víme, že právě na něm chce Blizzard oznámit svůj nový datadisk. Napětí stoupá, představy v hlavách fanoušků jsou stále divočejší, fámy a spekulace se šíří světelnou rychlostí. Bylo to tomu tak dříve, letošek není výjimkou. Vynalézaví fanoušci si i v minulých letech našli cestičky, jak si to čekání trochu zkrátit a zveřejnili různé dokumenty, či snad in-game předměty, které trochu nastiňovaly dění dalšího datadisku. Většinou se tak dělo v červenci před Blizzconem. A většinou měli fanoušci pravdu.

Nyní jeden z nich prohledával archiv patentního úřadu USA pro registrované značky (hledal mj. info o připravovaném Titanu) a narazil na nově registrovanou ochrannou známku Blizzardu - nesla název Mists of Pandaria.  Ač se to může zdát, že je to bláznivá představa, kterou můžeme jednoduše zahnat do kouta, hodně faktorů nasvědčuje tomu, že právě toto bude název nového datadisku. Přímo u registrované ochranné známky si můžete přečíst, že se jedná o název nějaké počítačové hry, případně jiného softwaru. Nejde tedy o knihu ani nový TCG pack. Blizzard si navíc neregistruje názvy patchů, takže ani o to by se pravděpodobně nemělo jednat. Datadisk nám z toho vychází jako jediná možnost.

Pokud stále nevěříte, podívejte se do minulosti... Takový Wrath of the Lich King, který byl oznámen na Blizzconu 2007, měl zaregistrovanou ochrannou známku z 28. 7. 2007, což je až na ty čtyři roky v podstatě na den přesně.

A co by nás tedy čekalo v datadisku Mists of Pandaria (v podstatě Mlhy Pandarie)? Pravděpodobně bychom se podívali na bájný kontinent Pandarie, který se nachází kdesi ve Velkém Moři a žijí na něm podivní tvorové - Pandareni. Pokud jste hráli doplňkové mise za Rexxara ve Frozen Throne, určitě jste se s jedním setkali. V samotném World of Warcraft se zatím nevyskytují.

Určitě si počkáme na víc informací a trochu víc se nad možnostmi tohoto datadisku zamyslíme, zatím si můžete na WoWfan přečíst článek o Pandarenech, Pandarii a Brewmasterech.

Blizzard sám samozřejmě oficiálně nic nepotvrdil, což znamená, že se jedná o spekulaci. Ale to snad ani není třeba připomínat.

Další informace a novinky ze světa WoW najdete na WoWfan.cz!

Nejnovější články