Armored Warfare s novým trailerem představuje early access a prémiové balíčky
zdroj: tisková zpráva

Armored Warfare s novým trailerem představuje early access a prémiové balíčky

29. 4. 2015 17:15 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Nemá smysl opakovaně tlouct prázdný pancíř, že se Obsidiani se svým Armored Warfare inspirovali trhákem od Wargamingu, ale nejnovější zpráva k tomu přímo pobízí. Protože když řeknete A, časem řeknete i B a když řeknete free-to-play, musí po čase přijít i prémiový, placený obsah, který udržuje hru finančně v chodu. Obsidian oznámil konání early access testů, které jsou de facto uzavřenou betou s honosnějším názvem. A společně s tím představují i první prémiové balíčky, které vám přístup do bety zajistí a přidají i další virtuální zboží, jako jsou unikátní velitelé, prémiové tanky a exkluzivní tituly.

První early access fáze bude spuštěná 27. května a bude trvat jeden týden. „Je to naše první šance ukázat hru širšímu publiku a zveme každého, aby se zapojil a pomohl zformovat vývoj Armored Warfare. Jsme nadšení reakcemi testerů a komunity a jsme připravení se posunout dál,“ zní ze studia. Do prvního týdenního testu se dostanou hráči, kteří byli vybraní v rámci přihlášek k testování, ale stejně tak ti, kteří si koupí jeden z balíčků v rámci Founder's programu.

V něm naleznete tři verze, od 14 do 55 eur. Všechny vám zajistí vstup do early access fáze a také přednostní vstup do otevřené bety. Podle typu balíčku dostanete i goldy v určité hodnotě, zarezervujete si svou přezdívku a ve dvou dražších verzích i unikátního velitele Maximiliana Koeniga a určitý počet prémiových tanků. Celý seznam balíčků včetně bonusů, jež za ně získáte naleznete na těchto stránkách.

První early access fáze bude zahrnovat 4 mapy a na nich se můžete prohánět v 38 různých obrněncích. K dispozici bude všech pět typů vozidel v celkem šesti kvalitativních úrovních (tierech). Ukazuje se tedy, že Armored Warfare bude tankovou multiplayerovou free-to-play akcí se vším všudy, tedy prostě že opakuje model World of Tanks se vším všudy. Nicméně to, čím se chce odlišit je specializace na moderní tanky a tedy i moderní munici a z toho vycházející případné změny v taktice, o čemž se tvůrci zmiňovali v těchto vývojářských deníčcích.

zdroj: Archiv

Nejnovější články