Activision vsází na Call of Duty, přijde i nový James Bond
zdroj: tisková zpráva

Activision vsází na Call of Duty, přijde i nový James Bond

10. 5. 2011 11:56 | Téma | autor: Aleš Smutný |

S uzavřením prvního kvartálu 2011 se Activision, tedy jeho zástupci, rozpovídali o budoucnosti.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Ta není nijak překvapivá, tedy až na pár drobných výjimek, protože proč opravovat něco, co je rozbité, tedy to co vydělává. Bobby Kotick na rovinu říká: „Letošek bude pro Call of Duty tím nejlepším rokem.“ O digitální platformě pro CoD jsme už psali, Diablu III taktéž, ale jasnou jedničkou bude nová hra ze série Call of Duty, která má být jak inovativní, tak všeobecně dechberoucí. Víceméně se čeká, že půjde o Modern Warfare 3. Activision se nebojí do značky investovat, ostatně má z čeho - profit se meziročně zvedl o 76%. 

Kromě klasické Call of Duty hry se ovšem chystá i pořádný atak na čínský trh, který má rád free-to-play model financování. MMO FPS by mělo být založeno na mikrotransakcích a částečně by se mohlo stát vlajkovou lodí CoD ve východní Asii. Uvidíme, zda bude hra přizpůsobena i obsahově a vy budete v roli čínského vojáka likvidovat místní teroristy a separatisty. Activision ví, že na digitální distribuci je radno sázet, ostatně polovina příjmů pochází právě z těchto kanálů. Tím ovšem oznámení nekončí.

Dočkáme se kupříkladu nového Jamese Bonda. Ten poslední, Blood Stone, nedopadl špatně, tedy pokud jste na něm nepracovali. „Plánujeme vydání her založených na značkách X-Men a Spider-Man, stejně jako Jamese Bonda, hračkářský fenomén Bakugan a další přírůstek do Cabela’s Hunting, který nabídne skvělý zážitek pomocí Kinectu“. Pokud navíc máte PS3 a chcete si zahrát nový Escalation DLC pack pro Black Ops (až nám pustí PSN), tak vydání tohoto rozšíření pro PlayStation 3 máte čekat v brzké době.

Nejnovější články