Za vybraných 64 milionů dolarů přidají tvůrci do Star Citizen domácí mazlíčky
zdroj: tisková zpráva

Za vybraných 64 milionů dolarů přidají tvůrci do Star Citizen domácí mazlíčky

28. 11. 2014 10:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Zájem hráčů o Star Citizen zjevně neupadá, protože v rámci probíhající kampaně se podle Chrise Robertse podařilo dosáhnout hranice 63 milionů dolarů. Zároveň s tím Roberts rovnou oznámil, že po dosažení hranice 64 milionů dolarů tvůrci do hry přidají systému petů, nebo-li domácích mazlíčků. Ptáte se, co mají co dělat mazlíčci ve vesmíru? Inu, sám Roberts v novém newsletteru všem zapomnětlivým hráčům připomíná kočku Jonese z Vetřelce nebo Daggita z Battlestar Galacticy.

Ve hře jsou nyní pouze opravárenští roboti a rybičky, ale v rámci systému petů je doplní klasická pozemská zvířena a exotičtí mimozemští mazlíčci. Záleží jen na fantazii tvůrců s čím vším nakonec přijdou a jak moc dovolí hráčům si s mazlíčky vyhrát. Budou ve hře jen na parádu, nebo se o ně budeme muset i nějak starat? Uvidíme. Ale vzhledem k tomu frekvence, s jakou hráči přispívají na vývoj hry nákupem obsahu dopředu, neustává, můžeme určitě očekávat nějaké hlubší rozšíření systému petů.

Ostatně, Roberts chce do hry implementovat právě proto, že v poslední době byly stretch goaly jedna loď vedle druhé. Vývojáři si tak dají na chvíli od navrhování nových lodí pauzu a zaměří se na zvířátka. K lodím je pak stejně vrátí práce na obsahu po překonání hranice 65 milionů vybraných dolarů - Roberts totiž naznačil, že vývojáři naslouchali ohlasu hráčů ohledně modulárnosti lodí a při překonání hranice 65 milionů by se tím chtěli zabývat...

Roberts dále poděkoval hráčům a řekl, že právě díky příspěvkům od fanoušků mohou tvůrci investovat do technologií, které hře zajistí lepší budoucnost. Konkrétnějšího vysvětlení jsme se ale bohužel nedočkali. Prostoru pro vysvětlení, stejně jako pro další investice do všelijakých technologií, bude v následujících týdnech a měsících jistě více než dost.

"Nemůže to už víc zdůraznit: prostě děkujeme. Často se při hraní Arena Commander přistihnu, jak jen žasnu nad tím, co jsme doposud společně vybudovali. Jasně, mohli jsme to všechno dělat za zavřenými dveřmi, ale nemělo by to stejnou duši a srdce a nezapadlo by to do sebe stejným způsobem. Arena Commander je takový mikrovesmír Star Citizen: vznikl jen díky vašim příspěvkům a díky vašemu ohlasu funguje tak, jak jsme si ho společně představovali. A vaše víra v to, co tady děláme (a vaše trpělivost s vývojem) nás motivuje hru pořád upravovat a vylepšovat," napsal na blogu Chris Roberts.

Nejnovější články