Video z This War of Mine ukazuje válečné útrapy z pohledu civilisty
zdroj: tisková zpráva

Video z This War of Mine ukazuje válečné útrapy z pohledu civilisty

31. 10. 2014 15:55 | Preview | autor: Adam Homola |

Her jako This War of Mine je hodně málo. Novinka 11 bit studios se dívá na válku opačnou optikou než většina ostatních videoher. Namísto brnění a zbraně tady vyfasujete jen normální oblečení a vlastní ruce. Logicky tedy nebudete nikoho vraždit - naopak vaším úkolem je válku přežít coby civilista v těžkých válečných podmínkách. Navíc budete velet malé skupině civilistů a to si pište, že zrovna jednoduchá a bezbolestná rozhodnutí vás nečekají. Však sami brzy uvidíte, protože This War of Mine vyjde už 14. listopadu na Steamu a webu Games Republic

Při nákupu na Games Republic ale vedle DRM free verze dostanete i Steam klíč, takže je vlastně jedno, kde si hru pořídíte.

Tvůrci datum vydání hry oznámili prostřednictvím traileru, který ukazuje scény, jakým se ve hře určitě nevyhnete. Místo nábojů řešíte jídlo, místo likvidace protivníků vlastní přežití a k tomu se ještě musíte vyhýbat vojákům a jiným ozbrojencům.

Nepřítelem bude hlavně nedostatek léků a přítomnost dalších civilistů, kteří by pro jídlo či léky udělali cokoliv. Takže dojde i na sebeobranu, kterou se video nebojí ukázat. 

This War of Mine vyjde 14. listopadu na PC, Mac a Linux za 20 dolarů.

zdroj: Archiv

Nejnovější články