V novém updatu pro DiRT Rally se podíváte s dvěma legendami do Finska
zdroj: tisková zpráva

V novém updatu pro DiRT Rally se podíváte s dvěma legendami do Finska

1. 10. 2015 11:29 | Preview | autor: Adam Homola |

DiRT Rally si žije v programu předběžného přístupu spokojeným životem už několik měsíců a vývojáři ze studia Codemasters zatím s vydáním plné verze hry nepospíchají. Ani moc nemusí, když rozpracovanou verzi závodů průběžně vylepšují novým obsahem a stávající zákazníci jsou spokojení. Příklad toho budiž aktuální update Flying Finland, který vám umožní závodit ve Finsku a to rovnou s dvěma ikonickými auty.

Finská rally je zasazena do regionu Jämsä, kde najdete ty nejrychlejší tratě z celé hry. Průměrná rychlost se na nich pohybuje kolem 160 km/h, tudíž precizní ovládání, perfektní znalost auta, tratě a instrukcí od spolujezdce jsou tady naprosto klíčové. Jedna malá chyba a můžete závod rovnou restartovat.

Na klidu nepřidají ani časté kopce, velké skoky, nebo zrádné zatáčky. Co se nových aut týče, můžete nově v DiRT Rally provětrat legendární Subaru Impreza 2001 a Ford Focus RS Rally 2001. Auta jistě netřeba představovat, ostatně znají je jistě i hráči jiných rally her, protože jsou jednoduše všudypřítomná. Obě auta, stejně jako nové tratě, uvidíte v přiloženém traileru.

zdroj: Archiv

"Dnešní update jen dokazuje jak jsou Codemasters oddaní pravidelnému vydávání bezplatného a velkého obsahu v rámci Early Access programu DiRT Rally na Steamu. Pro nadcházející měsíce je navíc už připravený zase další obsah," napsalo studio v tiskové zprávě.

Codemasters se pochlubili také několika málo čísly: od spuštění early access verze hry prý hráči v DiRT Rally najezdili přes 58 miliionů kilometrů, projeli přes 1,4 milionu tratí a udělali přes 1,5 milionu kotrmelců... Další aktualizace budou následovat za nedlouho a budou jak obsahové, tak jen čistě ladící.

Nejnovější články