V GTA V najdete tisícovku modifikací aut a zbraní
zdroj: tisková zpráva

V GTA V najdete tisícovku modifikací aut a zbraní

10. 7. 2013 12:45 | Preview | autor: Aleš Smutný |

Je celkem jasné, že se Grand Theft Auto V pokusí do hry nacpat co nejvíce možností, co dělat, upravovat, přepínat, vypínat... ostatně, je to celkem dobře cítit i z včera zveřejněného traileru. Nyní byly zveřejněny informace ohledně toho, jak to bude s dvěma ikonickými věcmi ze série – zbraněmi a auty.

Co se týče zbraní, vrací se slavný obchodní řetězec Ammunation, kde seženete vše potřebné. Kromě samotných zbraní ale budou k dostání i rozsáhlé modifikace pro vaše bouchačky. Rozšířené zásobníky, aby byla na ulicích dlouhotrvající zábava. Vylepšené úchopy a pažbičky, aby zpětný ráz nekazil party. Různá optika všemožného druhu, svítilny, různé celkové barvy zbraní a nebo také tlumiče, díky nimž budete moci absolvovat některé mise plíživým způsobem.

Celkově by měla být míra modifikace zbraní, ale i aut velmi široká a odpovídající všem možným hráčských požadavkům. Co se týče aut, možnosti jejich úprav by měly dalece přesahovat San Andreas. Nevrátí se Pay & Spray, ale místo něj v GTA V bude řetězec LS Customs, kde vám upraví dle požadavků auto i motorku.

I jen částečný výčet toho, co půjde na autě měnit je dlouhý. Body kit, barvu, vzhled kol, ústí výfuku, barvu oken, barvu zplodin, které jdou z výfuku, barvu kouře od pneumatik (!), můžete si namontovat obří nárazníky, další světlomety, upravit brzdy, motor, zavěšení kol, klakson, můžete si namontovat neprůstřelné pneumatiky, pancéř a nakonec si můžete tohle všechno nechat kompletně opravit, až to v nějaké honičce rozmlátíte. Celkem je zde prý na tisíc možností úprav, což zní už hodně šíleně.

Nejnovější články