Útěk z ústavu v Runaway A Twist of Fate
zdroj: tisková zpráva

Útěk z ústavu v Runaway A Twist of Fate

15. 10. 2009 13:13 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Třetí díl adventury sice začne pohřbem Briana Basca, vzápětí už s ním ale budete prchat z ústavu pro choromyslné. Jak to? NOVÝ TRAILER & TERMÍN

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Veleúspěšná série adventur se chýlí ke svému vyvrcholení a německý vydavatel Crimson Cow nedávno hrstce novinářů předvedl pracovní verzi své Runaway: A Twist of Fate. Protože o ni nějaký čas nebylo slyšet, připomeňme si základní informace: hra začne pohřbem hrdiny Briana Basca, s nímž se na hřbitově loučí jeho přítelkyně Gina i jeho další kamarádi.

Zda Basco uvnitř rakve skutečně leží, se zatím neví. Jisté je jen tolik, že úvodní část hry se bude zaobírat flashbacky - a to od chvíle, co byl Brian nařčený z vraždy a uvržený do vazby. Možná i proto tentokrát větší část hry odehrajete právě za Ginu Timminsovou, která má mít v celém příběhu trochu větší roli a význam než v předchozích dílech. Však si užijete i několik epizodek z její striptérské minulosti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Trojka by měla být co do obsahu zhruba stejně dlouhá jako Runaway 2, čili autoři počítají s hrubou hrací délkou mezi dvanácti a patnácti hodinami. První z šesti kapitol začne v ústavu pro choromyslné, kam byl zdánlivě pomatený Brian převezen z vazby.

Tenhle nenápadný student se tu tak bude muset spřátelit s několika podivnými figurkami. Pokoj bude sdílet s nenápadným a tichým mladým mužem, který nemluví a komunikuje jen skrze pantomimu. Druhý pacient o místnost dál si zase myslí, že je taxikář a řídí pingpongový stolek. A čtvrtému členovi party připadá, jako kdyby pořád stál na cestě a snažil si stopnout auto. Jak s celou touhle situací naložíte bude samozřejmě jen na vás a půjde to několika způsoby, nicméně úkol je jasný: najít způsob, kudy z ústavu uprchnout.


Runaway: A Twist of Fate pro PC a DS už má za sebou několik odkladů, podle našich nových informací vyjde definitivně v 1. čtvrtletí 2010 (v Německu možná ještě do Vánoc), kdy se u nás má objevit i česká verze od Hypermaxu - více v našich článcích:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Runaway A Twist of Fate screenshoty  [24.10.2008 20:20 - jd]
Videa: Runaway A Twist of Fate, Baja, Sonic Unleashed  [27.6.2008 19:19 - levis]
Runaway A Twist of Fate přiblíženo  [27.2.2008 12:12 - jd]

zdroj: Adventure Gamers

levis

Nejnovější články