Update A New Reign přidává do Don’t Starve Together nové giganty i zvířecí společníky
zdroj: tisková zpráva

Update A New Reign přidává do Don’t Starve Together nové giganty i zvířecí společníky

9. 4. 2017 15:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Multiplayerový datadisk Don’t Starve Together rozšířili tvůrci o spoustu nových prvků prostřednictvím updatu s podtitulem A New Reign, který do hry přidává například nové giganty (Toadstool, Klaus a Bee Queen), nebo vylepšuje některé ze stávajících lokací.

Update vylepšuje rozmanitost prostředí, což v praxi znamená možnost nalezení oázy uprostřed pouště nebo starověkých artefaktů hluboko v jeskyních. Během dobrodružstvích vám mohou nyní pomáhat noví společníci: stačí zajít do Rock Den a spřátelit se tam s některým ze zvířecích mláďat, které si pak vezmete s sebou.

Díky updatu A New Reign můžete skrze systém craftování vyrobit i několik nových předmětů, na minimapě lze odhalit kus nějaké oblasti a zároveň tak na ni upozornit všechny ostatní hráče. Ve hře si můžete nyní vyrobit i kompas, abyste se nemohli ztratit a vyhladovět.

zdroj: tisková zpráva

Všechen nový obsah se podařilo vývojářům implementovat do existujících světů, nicméně prý nemohou zaručit, že se bude chovat stejně jako při generování nového světa do nového Save slotu.

Krom řady novinek přináší A New Reign i celou řadu oprav původní hry, jak se můžete dočíst třeba na Steamu.

Nejnovější články