The Italian Job 2 a X-Files pouze pro konzole
zdroj: tisková zpráva

The Italian Job 2 a X-Files pouze pro konzole

6. 12. 2002 20:20 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

I když se dá o úspěchu hry, již často média přirovnávala k legendárnímu Carmageddonu, spekulovat, zřejmě byl dostatečný na to, aby se rozhodlo o jeho pokračování.

Že nevíte, o čem je řeč? Přeci o The Italian Job, titulu inspirovaném stejnojmenným filmem z roku 1969. SCi, kteří původní hru vydávali, a to jak pro Playstation, tak pro PC, však tentokrát nemají s jejím pokračováním nic společného. Vydavatelem druhého dílu The Italian Job totiž bude britská konkurenční společnost Eidos.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Hra je nyní v plném vývojovém proudu u týmu Climax, tvůrců Rally Fusion pro konzole. Jak si můžete všimnout, ani tentokrát nejde o lidi, kteří se podíleli na vzniku The Italian Job, ale o úplně jinou firmu. A možná je to dobře - viz naše recenze prvního dílu. Pokud se nový projekt vydaří lépe než ten předchozí, budou se mít majitelé Xboxů, PS2 i GameCube jistě na co těšit. Ano, čtete správně. Pouze majitelé konzolí budou mít s největší pravděpodobností to štěstí si hru zahrát, pokud se Eidos nakonec nerozhodne jinak. Vydání tohoto titulu je naplánováno na léto 2003.

Mimochodem když už jsme u těch konzolí, pak byste měli vědět, že Sierra Studios spolu s Black Ops chystají na léto 2003 single-playerovou hororovou hru pro Xbox a PS2 založenou na slavné seriálu Akta X, neboli X-Files. Hráči se tak budou moci tváří v tvář setkat s oběma slavnými hrdiny, Danou Scullyovou a Foxem Mulderem, kterým ve hře dokonce propůjčí své hlasy i oba původní protagonisté, tedy Jillian Andersonová a David Duchovny. Vedle Sierry vlastní vydavatelská práva rovněž společnost Fox Interactive.

zdroj: CVGPS2.ign

korg

Nejnovější články