Survival akce The Red Solstice končí v early accessu a zítra vychází
zdroj: tisková zpráva

Survival akce The Red Solstice končí v early accessu a zítra vychází

8. 7. 2015 16:15 | Preview | autor: Adam Homola |

Akční survival The Red Solstice, která byla doteď v programu early access na Steamu, má svoji přípravnou fázi za sebou. Hra totiž zítra, tedy 9. 7. vychází ve své plné verzi. K této příležitosti zveřejnili vývojáři všechna videa jednotlivých hratelných tříd a po rozkliku vás v textu čeká také trailer na kampaň pro jednoho hráče.

Ta bude ale jen jednou částí hry. Tou druhou je totiž kooperativní režim pro až osm hráčů najednou, tudíž o zábavu by neměla být nouze. Jedna hra může trvat třeba klidně hodinu, během které není vaším úkolem zachránit nějaké město, planetu, nebo Mars, na kterém se The Red Solstice odehrává. Vy musíte jen a pouze přežít. Nic víc, nic míň.

Sem tam vám to přežívání zpestří algoritmus pro generování náhodných událostí, kdy musíte udělat na mapě něco specifického. Mapy by měly být obecně obrovské, takže je dobré držet všechny členy týmu u sebe a bránit se jak to jen půjde. Kdyby i přesto někdo zlobil, tak se můžete ujmout vedení a rozdávat svým kolegům rozkazy, nastavovat waypointy apod.

zdroj: Archiv

Ve hře je i taktický mód, skirmish a oproti early access verzi už také pořádný tutorial, plnohodnotná singleplayerová kammpaň a hromada vylepšení uživatelského rozhraní. Nechybí samozřejmě ani postupné levelování, získávání, nových zbraní, schopnostní a podobných tradičních přídavků. The Red Solstice najdete na Steamu pod tímto odkazem a všechna nová videa pak tady.

Nejnovější články