Strategie Wargame: AirLand Battle vyjde na konci měsíce
zdroj: tisková zpráva

Strategie Wargame: AirLand Battle vyjde na konci měsíce

17. 5. 2013 18:30 | Preview | autor: Adam Homola |

Připravovaná válečná strategie Wargame: AirLand Battle má konečně datum vydání. Stratégové si můžou v kalendářích zakroužkovat 30. května 2013 - dočkáme se tedy velmi brzy. Vývojáři ale nezůstali jen u oznámení data vydání, rovnou na nás vytáhli čtyři nové screenshoty a pár nových informací o systému dynamické kampaně. Sami tvůrci tvrdí, že prý chtěli zkusit něco nového, něco jiného, než bylo v předchozím Wargame: European Escalation.

Jak už jste určitě postřehli z nových obrázků, tak na taktické a moc pěkné mapě budete velet své armádě a bojovým skupinám - k dispozici budete mít přitom celou Evropu. Na mapě se budete s vojsky nejen pohybovat, ale když půjde do tuhého přivoláte posily, vyšlete podpůrné síly například na výzvědné mise, nebo na speciální zásahy. Užijete si i špehování pomocí satelitů, bombardování a ke slovu se dostanou i atomové útoky, jak oznámili tvůrci na webu hry.

Stejně tak po vás ale půjde soupeř a když vám napadne vaši zónu, budete si ji muset bránit, jinak hrozí že o ni přijdete. Vaše armáda bude skrze kampaň persistentní - to znamená, že vaše jednotky budou získávat zkušenosti a postupem čase se budou vylepšovat. Pokud ale o nějakou jednotku přijdete, je definitivně po ní. Dynamickou kampaň nebudete muset hrát jen v singleplayeru, ale bude možnost zápolit i s jinými hráči v multiplayeru. Takže nezapomeňte, 30. května a mezitím se můžete v galerii podívat na zbytek nových obrázků.

Nejnovější články