Stealth plošinovka Master Spy prověří vaše reflexy a rychlost rozhodování
zdroj: tisková zpráva

Stealth plošinovka Master Spy prověří vaše reflexy a rychlost rozhodování

2. 9. 2015 13:05 | Preview | autor: Adam Homola |

Zajímavých stealth plošinovek na trhu není mnoho, takže je jedině dobře, že Master Spy tento stav vylepší. Hra dost unikátně míchá chvílemi až zběsile rychlou hopsačku, kdy vám může jediná setina vteřiny zajistit smrt, se stealthovou kyberpunkovou detektivkou. To vše zabalené do pixel artového retro vzhledu - včetně animaček!

Master Spy nabídne svět plný korupce a úpadku, ve kterém figurujete jako elitní špión, co má k dispozici prototyp speciálního zneviditelňujícího obleku. Neviditelnost ale trvá jenom chvilku a musíte ji používat s rozmyslem.

Jakkoliv může Master Spy působit akčně, nejde o střílečku. Jádrem hratelnosti je spíše vyhýbání se všem nástrahám, ať už jde o lidské či zvířecí nepřátele nebo jen prostředí. Jak také pochopíte sami z videa, musíte být rychlí a ve spoustě situací naprosto precizní. Milimetr vedle a už jste mrtví.

zdroj: Archiv

Hra nabídne přes padesát úrovní včetně tajných, jejichž absolvováním lze změnit směřování příběhu. Opravdu šikovní hráči se mohou realizovat Blind Master, kde na ně čeká omezená viditelnost, zatímco pro nováčky je tu mód Novice. V něm jsou zase časté checkpointy, takže smrt není třeba tolik řešit.

Master Spy vyjde 8. září na PC. Hru seženete na webu vývojářů, na Steamu, nebo třeba na Humble Store.

Nejnovější články