Soban Fleet Pack přidá do Homeworldu novou flotilu s pokročilými zbraněmi
zdroj: tisková zpráva

Soban Fleet Pack přidá do Homeworldu novou flotilu s pokročilými zbraněmi

16. 3. 2016 14:40 | Preview | autor: Adam Homola |

Už příští týden se rozroste multiplayer a skirmish realtime strategie Homeworld: Deserts of Kharak o novou flotilu. Tu budou reprezentovat jednotky Northern Coalitiion jménem Kiith Soban. Do hry je přidá DLC s názvem Soban Fleet Pack a společně s ním do hry přibude několik nových zbraní, jednotek a funkcí.

Sobanská flotila čítá nový Carrier, Railgun, Baserunner a Battlecruiser. Mluvit na vás bude nový hlas kapitána, nově zpracovaný sobanský hlas a chystají se také unikátní textury pro všechny jednotky flotily.

Už jen pohled na sobanský Carrier dává tušit, že budeme mít co dočinění s technologicky pokročilou flotilou. Jednou ze zbraní je například výkonný Microwave Emitter střílející mikrovlnnou radiaci do cílové oblasti. Nepřítele tak umí v celém okruhu efektivně zneškodnit i na velké vzdálenosti.

Homeworld: Shipbreakers zdroj: tisková zpráva

Bezbranné nejsou ani jejich logistické moduly, které mohou na krátkou vzdálenost nepřítele nejen poškodit, ale také zpomalit. Skrze Carrier lze modulům ještě zvýšit poškození, dostřel i rychlost střelby. A když na to přijde, nemá Carrier na svoji obranu klasické malé kanóny, ale výkonné Railguny.

Těmi se může pochlubit také sobanský Battlecruiser. Railgun má navíc ještě tu schopnost, že může označit vzdálený cíl, který pak od spřátelených jednotek dostává mnohem větší poškození. Baserunneři v sobanských barvách zase mohou použít schopnost Targeting Jammer, pomocí které odstaví nepřátelské zbraně v cílové lokaci.

Homeworld: Shipbreakers zdroj: tisková zpráva

K Soban Fleet Pak se dostanete už příští úterý, 22. března za cenu 7 dolarů. Vývojáři vydali i několik nových obrázků, na které se můžete podívat v galerii a pod tímto odkazem najdete „tajnou vojenskou dokumentaci,“ kterou si mohou pročíst spíše fanoušci hry a série. Těm řekne jistě víc, než náhodným kolemjdoucím. Soban Fleet Pack pak najdete na této stránce na Steamu.

Nejnovější články