Smrt Outsidera je na dosah, vyšel samostatný díl Dishonored s vražedkyní Billie Lurke
zdroj: tisková zpráva

Smrt Outsidera je na dosah, vyšel samostatný díl Dishonored s vražedkyní Billie Lurke

15. 9. 2017 16:40 | Preview | autor: Adam Homola |

Karnaca a s ní i hratelnost typická pro sérii Dishonored je oficiálně zpátky. Vývojáři ze studia Arkane udělali další hru s Dishonored v názvu, ale namísto čísla „3“ tu máme Death of the Outsider. Samostatnou menší hru za 30 eur, k jejímuž hraní nepotřebujete Dishonored 2 a vlastně ani zkušenosti s předchozími hrami série.

Dishonored: Death of the Outsider se vžijete do role hlavní hrdinky Billie Lurk a budete se snažit zbavit svět Outsidera. Tajemné postavy, kterou si nejde nepamatovat z předchozích dílů. A pokud jste snad žádný předchozí Dishonored nehráli, což je mimochodem velká chyba, představí vám vývojáři v Death of the Outsider vše potřebné.

Znalosti zdejšího alternativního steampunkového světa tak nejsou potřeba, na rozdíl od rychlých reflexů, důvtipu a alespoň nějaké inteligence. Dishonored vás sice nechá střílet a vůbec dělat chaos, jak je libost, ale co si budeme povídat, hra vyniká především v možnostech plíživého, opatrného postupu, či plížení říznutého nějakou zajímavou akcí.

zdroj: tisková zpráva

Na takový hodně stylový průchod se můžete podívat třeba na tomto videu, a to si pište, že podobné parádičky nebudete dělat po hodině hraní. Chce to trénink, trpělivost a možná i trochu štěstí. Velkou výhodou Dishonored, podobně jako třeba u Prey, ale je, že si můžete hrát podle sebe a zkoušet, co všechno vám hra dovolí.

Vedle přiloženého nového traileru vydali tvůrci na webu Bethesdy také několik základních tipů a triků, ale pokud jste hráli třeba jen jedničku, nebudete je potřebovat. A pokud jste žádné Dishonored nehráli, tak se na ně také vybodněte a skočte do toho po hlavě. Experimentování a objevování patří k těm silnějším stránkám série, a tak všechny návody, průchody na YouTube a tipy zavřete a jděte navštívit Karnacu sami za sebe.

Nebudete litovat v žádném z předchozích dílů či DLC a podle prvních reakcí zřejmě nešlápnete vedle ani v případě aktuálního Dishonored: Death of the Outsider.

Nejnovější články