Rozšíření The Little Ones konečně vyšlo i pro PC verzi This War of Mine
zdroj: tisková zpráva

Rozšíření The Little Ones konečně vyšlo i pro PC verzi This War of Mine

2. 6. 2016 10:19 | Preview | autor: Adam Homola |

"Dětskému" rozšíření The Little Ones pro depresivní survival This War of Mine se na PC oproti konzolové verzi zpozdila, ale nakonec jsou malé děti ve válce i na počítačích. DLC The Little Ones je počínaje dnešním dnes za cenu 10 eur dostupné i na Steamu a už tak hutnou atmosféru přežívání ve válkou zmítaném městě ještě prohloubí skrze přítomnost dětí uprostřed krizové válečné situace.

V původní This War of Mine jste na děti vůbec nenarazili, zatímco v The Little Ones dostanete na starosti skupinku dospělých a dětí zároveň. Vaše starosti o skupinku a na ně napojené herní prvky jsou v jádru pořád stejné, bez ohledu na stáří všech zúčastněných.

Pořád tedy musíte řešit jídlo, léky, bezpečí a všechny další věci, které v dobách míru považujete za samozřejmost. V prostředí válkou zmítaného města v This War of Mine si ale musíte všechno vybojovat a to ne akčním přístupem, ale často drsnými rozhodnutími, která by se vám v reálu nedělala snadno.

zdroj: Archiv

Sympatické také je, že vývojáři z 11 bit studios posílají z každého prodaného kusu The Little Ones jeden dolar na charitu War Child. Ta se zabývá pomáháním dětem ve válečných oblastech. Tvůrci také k příspěvkům vybídli herní komunitu a celkem se podařilo vybrat přes 137 tisíc dolarů. Ostatně, můžete si koupit samostatnou položku This War of MineWar Child Charity DLC v hodnotě jednoho eura jde jen a pouze na charitu. Vy na oplátku dostanete unikátní street art do hry.

Nejnovější články