Resonance of Fate - nové RPG od Segy
zdroj: tisková zpráva

Resonance of Fate - nové RPG od Segy

9. 9. 2009 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Steampunkové RPG se střelnými zbraněmi a bullet-time módem od dvorních tvůrců pro Squre Enix.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Tri-Ace, dvorní skladatelé RPG her pro Square Enix, se spojili se společností Sega, pro kterou připravují nový projekt s názvem Resonance of Fate. Půjde samozřejmě znovu o RPG počin, tentokráte se se silnými steampunkovými obrysy, odehrávající se ve fiktivním světě Resonance, resp. podivném městě levitujícím vysoko nad zemským povrchem. Jeho chod přitom ovlivňuje obrovský stroj, určující, kdy by měl kdo zemřít či se naopak narodit.

Město má mít podivně válcovitou strukturu - s mnoha patry, kde v tom úplně nejvyšším žije smetánka, která zná celou pravdu o zdejším univerzu. Třebaže hlavní příběhová osa má být hodně lineární, plněním vedlejších úkolů a častou komunikací s NPC se máte dozvědět spoustu doplňujících informací, které by měly zdejší story výrazně napomoci.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V hlavní roli se ocitne trojice žoldáků, co tu bude bojovat za využití rozličných střelných zbraní nebo granátů. V CG sekvencích přitom vypadají velmi civilně. Časté souboje mají být mixem tahové strategie a akce v reálném čase, přičemž v prvním traileru byl k vidění i bullet-time efekt, který by měl následnou konfrontaci s nepřáteli ulehčit. Vedle všelijakých gangsterů bude pamatováno i na odolnější bosse. Přičemž dost možná právě tady přijde vhod prvek, kde se mluví o alternativě "rozbít" ukazatel zdraví soupeře na několik menších fragmentů, což by vám mělo usnadnit jej následně udolat.


Resonance of Fate trailer

Hra Resonance of Fate míří na konzole PS3 a X360 už začátkem roku 2010. I když mám důvodné podezření, že se tady mluví toliko o Japonsku.
zdroj: GameSpot

mart

Nejnovější články