Rayman 3: Hoodlum Havoc už na konci roku
zdroj: tisková zpráva

Rayman 3: Hoodlum Havoc už na konci roku

6. 3. 2002 20:40 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

UbiSoft Entertainment dnes oznámil své plány o vydání třetího pokračování oblíbeného Raymana s podtitulem Hoodlum Havoc.

Tato gameska by se v Evropě i USA měla objevit už na konci tohoto roku ve verzích pro PC a samozřejmě také všechny konzole příští generace.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

Díky novým technologiím a skvělému příběhu by Rayman 3: Hoodlum Havoc rozhodně neměl vybočit z řady svých předchůdců - viz Rayman M. Navíc se v něm setkáte se zlepšeným taktickým arkádovým bojovým systémem a také spolu s hlavním hrdinou prozkoumáte úplně nová místa obývaná různými kreaturkami. Rayman 3: Hoodlum Havoc bude podle autorů něčím víc, než akční adventurou naplňující určité poslání - bude to prý také rozmarná komedie odhalující bohatý příběh kartoonové fantasy adventury.

První obrázky, které Vám spolu s tímto oznámením dáváme k dispozici, jsou sice jenom dva, ale i tak je na první pohled vidět, že snaha tvůrců o udržení a hlavně rozšíření hráčského publika obdivujícího Raymana, je opravdu veliká. Byla spuštěna i miniaturní homepage, kde zatím najdete jen dvě krátká videa v DivX, více obsahu přibude až 15.dubna.
zdroj: PR Obrázek zdroj: tisková zpráva

korgull

Nejnovější články