Rallisport Challenge - jediná letošní naděje
zdroj: tisková zpráva

Rallisport Challenge - jediná letošní naděje

9. 8. 2002 14:27 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Když před časem vyplavalo na povrch odložení PC verze Colin McRae Rally 3 na jaro 2003, každý fanoušek tohoto herního žánru musel zamáčknout slzu, neboť podíváte-li se do kalendáře s omezením na závodní tituly, zjistíte, že rallye se tam dají spočítat na prstech jedné ruky.

Jediným letošním želízkem v ohni tak zůstává hra Rallisport Challenge od zkušených Digital Illusions, která vyšla nejprve exkluzivně pro Xbox a nyní se ji Microsoft naštěstí rozhodl převést i pro PC. Do galerie k této hře dnes přibyly tři nové screenshoty a také byste neměli minout náš archiv downloadů, který v sobě skrývá několik starších videoukázek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Oproti svému Xboxovému bratříčku bude hlavní změnou v PC verzi Rallisport Challenge podpora síťové hry, vyšších grafických rozlišení a ovládacích zařízení. Počet tratí a vozový park má být zachován s tím, že nebude kompletně přístupný přímo od začátku, ale budete si muset jednotlivé bonusy vybojovat dobrým umístěním. Více o Rallisport Challenge plánovaném na listopad letošního roku přineseme v preview od Leona příští týden.
zdroj: GameSpot

jd

Nejnovější články