Pětimetroví titáni v přídavku k Unreal Tournament 3
zdroj: tisková zpráva

Pětimetroví titáni v přídavku k Unreal Tournament 3

19. 2. 2009 15:15 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Gratis rozšíření hry o možnost zmutovat v pětimetrovou bestii a kosit protivníky hlava nehlava.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Patříte-li mezi hráče multiplayerové akce Unreal Tournament III (7/10, recenze), jistě jste již něco zaslechli o chystaném Titan Packu. Půjde o obrovský a zcela gratis přídavek, který hru obohatí předně o nejméně šestnáct nových map: čtyři do módu Warfare, šest na DM a po třech do CTF a vCTF. Dále se lze těšit na dvojici nových zbraní (Stinger Turret a Eradicator Cannon), další powerupy, EMP minami vybavený vůz Stealthbender, dvojici postav či dva nové módy Greed a Betrayal.

Název přídavku je však odvozen ze zbrusu nové možnosti: během hraní se vám totiž postupně bude za zabíjení nepřátel, plnění úkolů a slušnou výdrž naplňovat tzv. titánský ukazatel. Jakmile jej dostanete na sto procent, budete moci okamžitě zmutovat v obrovitého, téměř pětimetrového titána. Ten nejen, že unese nepoměrně víc zranění, ale též bude vybaven štítem a možností střílet naváděné rakety. Nemluvě o tom, že pokud se k němu protivník přiblíží až na tělo, titán ho jedinou ranou srazí k zemi.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Podle dojmů zahraničních novinářů sice titáni zásadně mění styl hry, nedovedou však třeba ulovit vlajku (v módu CTF) nebo lebky, což bude potřeba v novém módu Greed. Nejčastěji tak prý dojde na to, že obyčejní hráči se budou držet v zádu a nechají své kolegy-titány v první řadě, aby pak sami posbírali zbylé zbraně, bonusy, vlajky atd. Zároveň se nevyplatí se držet titánům přímo u těla, protože ti umírají za doprovodného efektu malého atomového výbuchu. Zkrátka nic, co byste chtěli vidět z první ruky. A ještě jedno lákadlo: kdo s titánem vydrží naživu dvakrát tak déle, což bude prý skutečný oříšek, dostane možnost se nakonec ještě dvojnásob zvětšit a stát se gigantickým Behemothem.

Titan Pack pro Unreal Tournament III bude uvolněn zdarma 5. března, kvůli jeho velikosti (byť prý bude menší než chystaný přídavek do GTA IV) jej však dostanou pouze hráči na PC a PlayStation 3 - více o původní hře v našich článcích.
zdroj: IGN & Blues News

levis

Nejnovější články