Oznámení Crusader Kings a Prince of Qin
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Crusader Kings a Prince of Qin

9. 4. 2002 20:32 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Po úspěchu Europa Universalis I a II, se dnes v oficiální tiskové zprávě vydavatelská společnost Strategy First nechala slyšet, že bude spolu s tvůrci velkolepé strategické série - Paradox Entertainment, pracovat na jejich dalším titulu s názvem Crusader Kings.

Půjde taktéž o strategii a navíc se zde počítá s použitím Europa Universalis enginu. K vydání hry by mělo dojít na konci tohoto roku.

Crusader Kings se soustředí na feudální království středověké Evropy v letech 1066-1419. Podobně jako Europa Universalis, bude i tato hra simulací středověké feudální společnosti. Crusader Kings obsáhnou rovněž tehdejší právo, moc úřední i náboženské vlivy. Mapa hry se potáhne od Evropy k pohoří Ural, zahrne oblasti Persie, Arabského poloostrova a dosáhne až k pobřeží Severní Afriky. Hráči se budou snažit vybudovat silnou monarchii a dokázat svou říši ubránit před případnými dobyvateli. Hoši z Paradoxu plánují své dílko zpestřit možností konvertovat uložené hry z Crusader Kings do Europa Universalis II, čímž by jejich fanouškové získali možnost rozšířit původní hru o pozdější staletí.

Strategy First ale nezahálí a pouští se ještě do dalšího projektu - ten ponese název Prince of Qin. Připravuje ho společnost Object Software, která si připisuje zásluhy mmj. také za Dragon Throne. Prince of Qin bude akční RPG a podobně jako Dragon Throne, i tato hra se bude odvíjet v daleké čínské historii. Když to upřesníme, podíváte se zhruba 2.200 let zpět do minulosti, do doby, v níž měla své místo ještě Dynastie Qin. Hráč se ujme role nejstaršího syna (korunního prince jménem Fu Su) prvního vládce z Dynastie Qin. Samozřejmě i v Prince of Qin se projeví dobové bojové techniky, filosofie apod. My pro Vás v tomto případě máme i několik obrázků (thx ToTheGame).

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
další nové obrázky

V Prince of Qin nebude chybět ani silná multiplayerová akce až s 500 hráči na serveru. Podle oficiální tiskové zprávy bude hra vydána především v Severní Americe, nicméně je zde ponechán prostor také pro zájemce z jiných zemí.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články