Obsah druhého updatu do The Secret World pod lupou
zdroj: tisková zpráva

Obsah druhého updatu do The Secret World pod lupou

12. 9. 2012 18:25 | Preview | autor: Adam Homola |

Tvůrci ambiciózního MMORPG The Secret World z FunComu oznámili detaily o obsahu zbrusu nového updatu. Ponese název Digging Deeper a už z dřívějška jsme věděli, že do hry přidá tolik očekávaný vyhledávač spoluhráčů. Nebude to ale jediná novinka - Digging Deeper nabídne mnohem víc. Nové mise, holiče, plastickou chirurgii, raketomet... Samé lepší věci. Jen tam tentokrát nebude žádný Bach.

S novým raketometem nepřichází jen zkáza, ale taky nové prvky uživatelského rozhraní. Interface se dočká jakéhosi pomocného “kolečka,” kde budete mít k dispozici třetí zbraň a sedm nových schopností. Další detaily si FunCom nechává pro sebe, ale vývojáři alespoň slíbili, že se v budoucnu dočkáme více podobných pomocných zbraní.

Kdo nemáte rádi ničení a radši chodí na kosmetiku, měl by zbystřit. V Brooklynu se totiž otevře Modern Prometheus - nová plastická chirurgie. Tam vám pan doktor Anton Aldini upraví vizáž podle vašich přání. Vybírat budete moc z nových hlav a různých částí tváře, se kterými si můžete upravit vzhled postavy. První návštěva bude zdarma, za další už si už Aldini nechá zaplatit.

Stejně tak se otevře i Ockham’s Razor - holičství, ve kterém si budete moct nechat zastřihnout vlasy, vousy, poštelovat makeup... Vývojáři navíc zdvojnásobili počet dostupných účesů, takže se budete moc vyparádit, jak je ctěná libost.

zdroj: Archiv

Trailer na druhý velký přídavek do The Secret World, Digging Deeper.

Kromě výše popsaných drobností a doplňků budou hrát v Digging Deeper velkou roli i nové mise. Těch bude rovnou pět a zavedou vás na stopu iluminátům (mise Digging Deeper), do Transylvánie (Death and Axes) a na Solomon Island s mluvícími havrany ze severské mytologie (Strangers from a Strange Land). Pak budete pomáhat bojovat s nákazou, která ohrožuje magickou svatyni v Transylvánii a nakonec tu bude nová mise, ve které získáte pomocný raketomet. V ní se dostanete do styku s novou technologií Orochi a dokonce zavítáte do nové lokace.

Chybět nebudou ani Nightmare módy pro dva dungeony. Krátkou slámku si tentokrát vytáhly The Facility a Hell Eternal. A kdy že si tuhle parádu užijete? Už teď. DLC se muselo o jeden den opozdit, ale dnes (středa) by už mělo být k dispozici.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články