DLC přidá do The Secret World mise, obchod a Bacha
zdroj: tisková zpráva

DLC přidá do The Secret World mise, obchod a Bacha

13. 7. 2012 18:31 | Preview | autor: Adam Homola |

Čerstvě vydané MMORPG od Funcomu, The Secret World, obohatí již brzy první DLC. Bude se jmenovat Unleashed, bude všem hráčům dostupné zcela zdarma a přidá do hry několik misí, nightmare mód do dvou dungeonů a marketplace. Od marketplace si Funcom slibuje velký růst herní ekonomiky - jde o místo, kde budou moci hráči nakupovat a prodávat herní věci. Zajímavé by bylo, kdy z toho taky udělali aukční dům za reálné peníze, jako to má Diablo III. Třeba časem.

Pokud rádi chodíte na dungeony The Ankh a Hell Fallen, tak se můžete připravit na jejich Nightmare varianty. S tím se pojí samozřejmě větší výzva, ale také větší a lepší odměny, které za dungeon získáte. Co se týče samotných nových misí, tak těch přibude sedm, ale zdokumentovaných jich je jen šest. O sedmé vývojáři mlčí a budou si ji muset najít hráči sami. Zajímavý přístup, který k investigativnímu ražení celé hry dobře sedí.

Těch šest misí, které vývojáři popsali, budou investigativní. Nás zaujala především mise s názvem “Hell & Bach.” V té se bude novinář Bach honit za duchem, aby mohl napsat perfektní článek, který by mu vyhrál Pulitzerovu cenu. Vy budete Bachovi muset pomoct v cestě zpátky časem, abyste společně zjistili tajemství onoho ducha. Včetně toho, kdo ho poslal do hrobu. Křestní jméno tohoto Bacha bohužel není Martin, ale Daniel - napíšeme vývojářům, aby si to opravili.

Z dalších misí jmenujme třeba “Carter Unleashed,” ve které budete pomáhat studentovi s ovládnutím jeho sil. Dále je tu “Crime and Punishment,” která je o spisovateli a tajemné minulosti ostrova Solomon. Zmínku zasluhuje i mise “Red Handed,” v níž bude vaším úkolem vyřešit tajemství, které ukrývá velká budova pod povrchem opuštěné oblasti. Tam se hráči dozví o tom, jak Sověti prováděli tajné experimenty, které ovlivnili dění v dnešní době.

DLC Unleashed vyjde už 31. července, bude zdarma a druhé příběhové DLC je prý už ve vývoji. Funcom by chtěl takovéhle obsahové DLC vydávat každý měsíc, tak držím palce, ať jim to vydrží. Všichni víme, jak to dopadlo, když Blizzard řekl, že chce vydávat datadisky do WoW jednou za rok. U MMO her je hrozně těžké plnit takové plány, vzhledem k živoucí komunitě, která má své potřeby. Určitě to nebude dlouho trvat a ozvou se hráči s pláčem, že ve hře není žádný dobrý end game. A tvůrci budou muset skočit na end game. Pak zase zpátky na DLC. Pak se bude dělat datadisk. A tou dobou to už bude možná free to play...

Nejnovější články