The Secret World se dočká nového hledače spoluhráčů
zdroj: tisková zpráva

The Secret World se dočká nového hledače spoluhráčů

7. 9. 2012 18:14 | Preview | autor: Adam Homola |

Nový update pro netuctové MMOčko The Secret World vyjde už příští týden. Bude se jmenovat Digging Deeper, a pokud už nejste zaháčkování v Guild Wars 2, nebo netrháte netrpělivě kalendář do pand, můžete se těšit na nový hledač spoluhráčů - Group Finder. Hledač vás nebude nijak omezovat a budete se tak moct dát dohromady s hráči z jakékoliv Dimenze kdekoliv na světě.

Jakmile si zpřístupníte vyšší obtížnosti (Elite a Nightmare), budete si je moct v Group Finderovi taky zvolit. Group Finder budete mít jak v menu, tak ho vyvoláte pomocí shift+c. Pak si budete moct prohlížet dostupné lidi, nebo se sami přihlásit, zadat obsah, který chcete hrát, a někdo si vás vybere.

Ve Finderovi si budete moct vybrat mezi třemi rolemi - tank, healer a damage dealer. Klasika. Sami tvůrci ale přiznávají, že vzhledem k systému jednotlivých tříd ve hře bude moct spousta hráčů plnit různé role. Na výběr tak budete mít i více než jednu roli, nebo se klidně můžete přihlásit do všech tří, když se na to budete cítit.

Přes Group Finder budete moct taky jednoduše psát zprávy ostatním, nebo je rovnou pozvat do vaší grupy. Issue #2: Digging Deeper vyjde už 11. září, jak oznámili vývojáři na oficiálním webu hry.

Nejnovější články