Nový obsah pro akční RPG The Surge přináší barvy, bossy a otravné údržbáře
zdroj: tisková zpráva

Nový obsah pro akční RPG The Surge přináší barvy, bossy a otravné údržbáře

6. 12. 2017 12:25 | Preview | autor: Patrik Hajda |

Sci-fi RPG The Surge se půl roku po vydání konečně dočkalo nového obsahu. DLC s názvem A Walk in the Park vás zavede do nové oblasti zábavního parku, kde na vás čeká všechno, jen ne zábava. Ani tomuto jinak kouzelnému místu se totiž nevyhnuly problémy CREO laboratoří, takže svezení se na horské dráze je podmíněno vyvražděním všech pomatených robotů a pracantů.

CREO World, jak se zábavní park kdysi dobře smýšlející společnosti jmenuje, je pravým opakem základní hry The Surge. Betonovou džungli střídají barevné atrakce s bujným stromovým porostem, zatímco stísněné chodby a tmavé tunely byly nahrazeny otevřeným prostředím pod širým nebem.

Na jednotlivé atrakce bohužel nebudete mít vůbec čas, protože vás na každém kroku pronásledují vražední údržbáři a naštvaní maskoti. Spojení monster se zábavním parkem je klasické hororové klišé a hra to dobře ví. Nový trailer začíná dramatickou zpovědí svědka pádu parku, který vypráví o děsivých událostech. Strach se však vytratí v druhé polovině, kdy nastoupí pro The Surge klasická řež.

zdroj: Vlastní

Pokud jste již dohráli původní hru, těšte se na endgame obsah. V temných zákoutích se ukrývají nové zbraně, sety zbrojí a implantáty, které chrání několik nových druhů nepřátel. Vaše bláznivá pouť je samozřejmě zakončena soubojem s pořádným bossem. Právě souboje s bossy patří k tom nejlepšímu v původní hře, tak snad se i tentokrát dočkáme originální a brutálně náročné výzvy.

DLC A Walk in the Park je dostupné pro PC, PlayStation 4 a Xbox One za 15 euro. První uživatelské recenze na Steamu však naznačují, že zkušení hráči se parkem promlátí za méně jak dvě hodiny, což je vážně krátká doba. Nechám na vás, zda budete věřit několika jedincům.

Základní hra The Surge je momentálně v 50% slevě za 20 euro, přičemž kompletní edice se všemi DLC (aktuální, Fire & Ice Weapon Pack a CREO Special Employee Kit) je za 30 euro. Slevy se týkají jen PC verze.

Nejnovější články