Netradiční japonské RPGčko Resonance of Fate
zdroj: tisková zpráva

Netradiční japonské RPGčko Resonance of Fate

24. 3. 2010 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Namísto dlouhých mečů a kouzlení v něm bude hrát prim vylepšování pušek.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Japonci ho znají pod názvem End of Eternity, na euroamerický trh ale tohle RPGčko od vývojářů z tri-Ace zamíří pod názvem Resonance of Fate. A proč byste zrovna jemu měli věnovat svoji pozornost? Už třeba proto, že namísto převzetí zavedeného kánonu japonských bojovek se v něm namísto dlouhých mečů a kouzel bude především střílet, kolikrát z vlastnoručně vyrobených zbraní.

Samotná hra se bude odehrávat v daleké budoucnosti, kdy už lidem musí s přežitím na Zemi pomáhat roboti, zatímco pyšné lidstvo si v klidu vybudovalo majestátní věž jménem Basel. Právě na ní se bude hra odehrávat, takže namísto brouzdání zpustlou zemí nebo veselými krajinkami budete celou hru šplhat do vyšších pater a objevovat, co dalšího věž skrývá. Na každém patře potkáte nové protivníky a také nasbíráte energii v podobě šestihranných objektů, které se budou jako puzzle umísťovat na malou mapku a tím tak odemykat další lokace.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Od tradičního RPG se Resonance of Fate liší i tím, že namísto level-upů vás čeká pouze přizpůsobování zbraní. S nabytými zkušenostmi tak budete získávat přístup k těžším a komplikovanějším zbraním, které se budou rychleji nabíjet a nepříteli způsobí vždy o něco větší poškození. A co je na tom nejlepší - během hraní postupně objevíte celou řadu powerupů, jež půjde proměnit na upgrady, a ty pak na své zbraně nainstalovat.

Resonance of Fate vychází v Evropě a USA již 16. března pro Xbox 360 a PlayStation 3 - více v našem zpravodajství:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
Resonance of Fate - nové RPG od Segy  [9.9.2009 21:21 - mart]

zdroj: GS

levis

Nejnovější články