Krátký alfatest Destiny začne už zítra, exkluzivně na PlayStation 4
zdroj: tisková zpráva

Krátký alfatest Destiny začne už zítra, exkluzivně na PlayStation 4

11. 6. 2014 16:54 | Preview | autor: Adam Homola |

Nově navázaný vztah Bungie a Sony prezentovaly firmy už při únorovém představení PlayStation 4 minulý rok. Od té doby se jejich námluvy stupňují a tisková konference Sony na letošní E3 nebyla výjimkou. Dokazuje to spuštění registrace do alfa verze Destiny, která začne už tento čtvrtek, tedy zítra. Hra vychází až 9. září a takhle brzkou veřejnou alfu asi nikdo nečekal.

Do alfy se může dostat jen omezené množství majitelů PlayStation 4, kteří se zaregistrují na této stránce. Neslibujte si ale, že si budete užívat novou sci-fi akci od Bungie nějak dlouho, kdybyste se tam náhodou dostali. "First Look Alpha", jak zní oficiální název, poběží od čtvrtečního večera do nedělního rána, tedy jen pár dnů. Na malou ochutnávku různých herních Aktivit, o kterých byla řeč v nedávném článku, to ale snad bude stačit.

zdroj: Archiv

Bude muset. Pak se brány zase zavřou a kdo ví, jestli bude nějaká "Second Look Alpha". Kdybyste se do aktuální alfy nedostali, můžete si počkat na betu, která začne od 17. července jak na PlayStation 4, tak na PlayStation 3. Bude mít navíc mnohem více obsahu než alfa a poběží déle než jen pár dnů.

Netřeba snad připomínat, že bez aktivního předplatného PlayStation Plus se můžete přihlašovat jak chcete, ale nezahrajete si. First Look Alpha je dostupná pouze v některých zemích, ale ČR mezi nimi uvedená je, takže stačí mít opravdu jen štěstí (a PS4 s PS+). Krásný platonický vztah obou firem dokazuje také speciální bundle Destiny a PlayStation 4, který bude dostupný od 9. září, a můžete si jej prohlédnout třeba na PlayStation Blogu.

Bundle PS4 a Destiny za 439 euro se týká Jet Black verze. Za 299 euro pak půjde sehnat Piano Black verze s 500 GB diskem. Pro skutečné fajnšmekry a sběratele je připravený bundle Limited Edition Glacier White za 439 liber. Na něm je hezký fakt, že PlayStation 4 v téhle edici dostanete v krásné bílé barvě.

Velice příjemné je také automatické přibalování jednoho měsíce PlayStation Plus zdarma ke všem bundlům. Můžete si tak Destiny vyzkoušet a třeba vás přesvědčí k regulérnímu předplacení služby.

white playstation 4_mini zdroj: tisková zpráva

Bílá krasavice z bundlu Limited Edition Glacier White

Nejnovější články