Hořící město a zničení mostu v Ace Combat 6
zdroj: tisková zpráva

Hořící město a zničení mostu v Ace Combat 6

8. 8. 2007 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Osobní drama jedné rodiny a ztracená metropole v novém traileru k arkádovému leteckému hitu s špičkovou grafikou.

Nový trailer z arkádové letecké akce Ace Combat 6: Fires of Liberation znovu ukazuje špičkovou grafiku a také zlomky příběhu: že nepřátelské letouny zničí King’s Bridge ve fiktivním městě Gracemaria, které hrdinova formace opustí, i střípky ze zpětného dobývání této hořící metropole. Mimo konfliktu ve vzduchu se dočkáte i propracovaného osobního příběhu hlavního hrdiny, jeho ženy a dítětě: v záběrech spatříte školní autobus, útěk z domova s kufrem, poskytování umělého dýchání atp. Mimo to lze ve videu zahlédnout také obrovský stroj z konce dema, které už je nějaký čas k dispozici na Xbox Live. Tenhle macek vás v prvním levelu donutí se dát na útěk, ale podle všeho se mu budete moci postavit v jedné z kooperativních multiplayerových misí.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Speciální letecký ovladač, přibalený k dražší verzi hry, skvěle padne do ruky a jakmile si osvojíte princip ovládání, jistě si budete chtít vyzkoušet zápas proti jiným hráčům přes Xbox Live, kde už vznikají jednotlivé klany a berou mezi sebe právě jenom piloty, používající toto udělátko. O stylu hry jsme již napsali dost: ve vzduchu máte naprostou volnost a záleží jen na vás, který z dostupných úkolů se rozhodnete splnit. Měli byste přitom ale myslet na podporu pozemních jednotek, ať už lodí nebo tanků, které vám budou v těžších soubojích zdatně asistovat sestřelováním cílů, které pro ně označíte.

zdroj: Archiv


Několikrát se dokonce ocitnete v takovém přečíslení, že vám nezbude než právě vzít zavděk spojencům na zemi. Jindy se vyplatí na pozemní jednotky myslet: třeba je nepřítel bude držet v šachu a spojenci vám nepomohou, dokud je dotěrných nepřátel nezbavíte. Ace Combat 6: Fires of Liberation vyjde letos v říjnu pro X360.
zdroj: GameSpy, IGN, 1UP

levis

Nejnovější články