Hideo Kojima potvrdil nový pokus o Metal Gear Online
zdroj: tisková zpráva

Hideo Kojima potvrdil nový pokus o Metal Gear Online

14. 6. 2013 9:45 | Preview | autor: Adam Homola |

Když se řekne Metal Gear, asi se většině lidí nevybaví multiplayer. Hideo Kojima se o něj už pokoušel v roce 2008, kdy vydal Metal Gear Online. Taktický akční multiplayer viděný z pohledu třetí osoby a postavený na Metal Gear Solid 4. Špatné to nebylo, ale úspěšné taky ne. V loňském roce se servery zavřely definitivně a MGO tak nadobro skončil. Kojima to ale nezvdává a potvrdil, že nepracuje jen na Metal Gear Solid V: Phantom Pain, ale také na novém Metal Gear Online.

Kojima doposud nevyjasnil ani to, jak se vlastně k hráčům dostane Metal Gear Solid: Ground Zeroes, prolog k Phantom Pain. Natož aby nám řekl, jak to bude s novým Metal Gear Online. Bude hra přibalená k Phantom Pain? Bude to stahovatelný kód? Možná si to budeme moct koupit zvlášť, ještě před vydáním PP. Hideo ale mlží a zase tajnůstkaří, jak je u něj zvykem.

“Ano, chystáme se udělat Metal Gear Online. V současné době na něm pracuje naše studio v Los Angeles, ale my se na tom také podílíme. Úzce na tom spolupracujeme, abychom pro fanoušky vytvořili rozsáhlý multiplayer,” řel Kojima v rozhovoru pro CVG. Vzhledem k tomu, že na E3 ukazuje jen Phantom Pain, je multiplayerový Metal Gear asi ještě hodně daleko. A co my víme, možná je daleko i PP.

Nejnovější články